Astro

Naj višja sila dokonča!

T.P.
1. 10. 2018, 14.32
Posodobljeno: 4. 10. 2018, 08.23
Deli članek:

Danes veliko ljudi preživi svoje celotno življenje po načelu »če vidim, potem verjamem«.

PS
Bob Proctor, avtor knjige Rojeni v obilju, nam pomaga unovčiti bogastvo, ki ga nosimo v sebi.

To je pravzaprav način, ko so edine slike, s katerimi se čustveno povežejo, tiste, ki se dotaknejo njihovih petih čutil. Toda posamezniki s pravo »vizijo« že tisočletja vedo, da je načelo, ki prevlada vsa druga, naslednje: "Kar vidiš, to dobiš." Če pojasnimo nekoliko podrobneje, to pomeni, da slike v človeškem umu v resnici nadvladajo prave slike, ki smo jih deležni v svojem materialnem svetu. Zavedajte se dejstva, da je bil prijeten fizični svet pred našimi očmi z vsemi svojimi zmožnostmi, da naše življenje naredi udobno, zgrajen v glavnem s pomočjo veličastnih mentalnih »slikarjev«, mož in žena z vizijo, ki so se zavedali, česa vsega so sposobni, in so hkrati tudi »pričakovali«, da vse »sede skupaj«, ne glede na to, kaj bi o vsem lahko porekli njihovi kritiki.

PS
Kar vidiš, to dobiš.

Kot primer vzemimo dva mlada mehanika iz države Ohio, ki sta nam predstavila popolnoma nov svet s tem, da sta zgradila in v mislih vzdrževala sliko letala med letom; toda če onadva ne bi pričakovala uspeha, bi gotovo že po prvem porazu odnehala. In ker nista, smo danes le nekaj ur oddaljeni od katerega koli kraja na svetu – pravzaprav lahko v zelo kratkem času doživimo tudi druge planete.

Edison je v mislih zgradil in vzdrževal sliko, ki je razsvetlila ves svet, in kot posledica tega nam ni treba več pol svojih dni tavati v temi.

Dojemite, da tako, kot sta naredila Pat in John, lahko tudi vi spremenite svoj svet tako, da si v mislih ustvarite jasno sliko o tem, kako si želite živeti. Toda zapomnite si, da boste prejeli natančno tisto, kar v resnici »pričakujete«, in ne tisto, kar si želite.

Obstajajo trije koraki za doseganje obilja.

- Prvič, zgradite si sliko v svojih mislih.

- Drugič, predajte jo svojemu Duhu (Naj višja sila naredi do konca).

- Tretjič, z vsem svojim bitjem, srcem in dušo pričakujte, da bo Duh vašo vero tudi bogato nagradil.

PRIČAKUJTE OBILJE.

(Bob Proctor v knjigi Rojeni v obilju)