Astro

Astro nasveti: od 1.10. do 7.10. 2018

Andreja Novak, energijska svetovalka
1. 10. 2018, 11.04
Posodobljeno: 1. 10. 2018, 11.10
Deli članek:

Teden za zaljubljanje in ponosno sprejemanje vsega, kar ste. Notranja samozavest se bo krepila in ugotovili boste, da imate polno dobrih lastnosti, ki jih želite deliti z ljudmi.

PS
Idealen teden za poletje v srcu.

Ponedeljek, 1.10.

Ponosni boste na vse, kar ste dosegli v teh dneh, saj se bodo rezultati začeli videti. Veliko pogovora bo o vašem domu in o novem organiziranju, sočasno pa boste prelagali opravila na druge dni, saj vas bo družba preveč prevzela.

Zvečer preide luna v raka, kar bo okrepilo čustva in občutljivost srca, zato previdno, da ne boste ranjeni ali ranili koga s prehitrimi reakcijami.

Srečno znamenje danes: strelci in škorpijoni.

Priporočljiva barva: modra in roza.

Torek , 2.10.

Zadnji krajec podpira dokončevanja in odpira možnosti novih idej in želenih sprememb. S ponosom se boste ozirali na svoje materialne dobrine in to vam bo prinašalo še več podpore. Aktivni boste v idejah in samem delu, samo komunikacija pa vam ne bo šla preveč dobro od rok.

Danes srečno znamenje: kozorogi in device.

Priporočljiva barva: peščena in vsi odtenki rdeče.

Sreda, 3.10.

Dan za zaljubljanje! Optimistični boste v komunikaciji z ljudmi in v globino srca boste začutili tiste, ki so z vami dobro povezani.

Pozno ponoči luna preide v leva, kar sprosti vaše počutje, da postanete bolj samozavestni in odločni v tem, kaj želite zares
Srečno znamenje danes: levi in tehtnice.

Priporočljiva barva oblačil: indigo in svetlo modra.

Četrtek, 4.10.

Komunikacija vam bo stekla kot po maslu in vse se boste lahko dogovorili. Še tako oddaljeni projekti ali odnosi bodo prišli bližje. Iskrenost in potrpežljivost naj vam bosta vodilo, če želite daljše pozitivne spremembe.  

Srečno znamenje danes: vodnarji in strelci.
Priporočljiva barva: črna in oranžna.

Petek, 5.10.

Moč misli bo danes še posebej velika in dovolite si sanjariti ter razmišljati o svojih velikih načrtih. Koristno in smiselno se je pogovoriti z ljudmi, ki vas podpirajo in v vas vidijo pozitivne stvari.

Srečno znamenje danes: biki in škorpijoni.

Priporočljiva barva: temno modra in vinsko rdeča.

Sobota, 6.10.

Luna preide v devico, zato je odličen dan za čiščenje, pospravljanje, organiziranje in za dobra tehnična dela, kjer boste nadvse uspešni.  

Vseeno vas bo v tem dnevu prevevala strast in odličen dan je tudi za zmenke. Danes lahko tudi doma obudite strast med vami in vašim partnerjem, če ste ga v zadnjem obdobju zanemarjali.  

Srečno znamenje danes: ovni in tehtnice.

Priporočljiva barva: rdeča in modra.

Nedelja, 7.10.

Odličen dan za praznovanje življenja. Če boste doma, si privoščite preživeti dan po vaši meri. Za izlet pa se boste najbolje počutili nekje ob vodi in brez pretirane gneče, zato poskrbite danes, da boste vsaj malo sami ali v dobri družbi. Še vedno bo strast v zraku in počutje bo poživljajoče.

Srečno znamenje danes: ribe in biki .

Priporočljiva barva: rumena in modra.