Astro

Vse se ruši! Kaj se dogaja?

T.P.
15. 8. 2018, 12.56
Posodobljeno: 15. 8. 2018, 13.04
Deli članek:

Številni se sprašujejo, kaj neki se jim dogaja. Še pred kratkim je bilo vse v redu, zdaj pa se stvari kar naenkrat podirajo kot domine.

PS
Šele, ko se sesuje vse, kar niste Vi, se začnete ponovno rojevati in živeti.

Ruši se jim v poslu, biznis propada, ruši se jim čustveni ali ljubezenski odnos, krhajo se družinske vezi …To je trenutek, ko se vse, kar smo ustvarili iz Ega, začne sesuvati. Ta sistem je prežet z manipulacijo ter s strahom in kakršen koli že je, ta sistem je v nas samih. Ko se začne rušiti v nas, se to prenese navzven oziroma na realnost, ki jo vidimo. Kar pomeni, da vpliva na poslovno področje, čustveno, ljubezensko, družinsko, prijateljsko …

Prepustite se. Naj se v Vas vse, kar niste Vi, zruši čim prej.

Marsikomu se naenkrat zazdi, da mu je vse tuje, da se oddaljuje od dosedanjih prijateljev. Nekaterim se dogaja, da so njihovi zakonski in družinski odnosi v tako težkem stanju, da se začnejo oddaljevati od ljubljenih. Tretji doživljajo poslovni polom, ali pa ugotavljajo, da jim vse manj odgovarja delo, ki ga opravljajo. Zaradi vsega tega pride v človeku do težke bitke, ko skuša zadržati nekaj, kar se je začelo rušiti. Na ta načini se čedalje bolj energetsko izčrpava.

Odprite vrata čisti energiji, da počisti z Ego navlako, ki vas izčrpava. Morda vam pri tem lahko pomaga obesek z močnim simbolom trojnega vozla, o katerem lahko več preberete v članku: VAS KLIČE? Očitno ste na vrsti.

Zato pravimo, da se je treba prepustiti vesolju in verjeti, da je vse, kar se nam dogaja, točno tako, kot mora biti.

Zakaj prepustiti se?

Ker se takrat ne borite več, da bi zadržali nekaj, kar niste Vi in kar vas izčrpava. Ego se veže in poistoveti z vsemi zadevami v vas: z delom, s posli, z ljubezenskimi partnerji, rodbino, otroki, s starši, prijatelji, z boleznimi, vašim telesom, umom, mislimi, občutki … Vse to je v nas in vse to se sesuva.

Prepustite se, naj se v Vas vse, kar niste Vi, zruši čim prej. Šele, ko se sesuje vse, kar niste Vi, se začnete ponovno rojevati in živeti. Kajti pred tem ste živeli v Egu in iluziji.