Astro

9-mesečno izkustveno potovanje do sebe: Vem, kdo sem

S. N. Č.
23. 6. 2018, 12.02
Posodobljeno: 23. 6. 2018, 17.22
Deli članek:

Naša strokovna sodelavka, izvajalka energijskih transmisij, Urška Henigman iz podjetja Ekvilibrium, razpisuje nov 9-mesečni program »Vem, kdo sem«.

PS
Urška Henigman, izvajalka energijskih transmisij
Skozi skupinska in individualna druženja boste prepoznavali ter presegali svoja omejujoča prepričanja in transformirali svoje notranje blokade, ki vam še preprečujejo, da bi živeli izpolnjeno.

PS
»Ko vemo, kdo smo, za to ne potrebujemo besed in razlag, to enostavno izžarevamo s svojo vibracijo.«

Urška Henigman:

»Najbolj vesela sem bila, ko sem videla, kako so udeleženke prve generacije tisto, kar sem na začetku programa razlagala kot teorijo, v času našega druženja dojele skozi lastno izkušnjo.«

Naučili se boste biti prisotni v sedanjem trenutku, začeli se boste zavedati, kako sami lahko vplivamo na kreiranje naše realnosti, »razumeli« boste različne faze v procesu prebojev, prepoznavali boste svojo intuicijo, sinhronost življenja, bolj si boste začeli zaupati. S tem boste razširili svojo zavest ter sebe in svet začeli dojemati z drugačne perspektive.
Program »Vem, kdo sem« traja 9 mesecev, torej toliko časa, kot potrebuje otrok od spočetja do rojstva. Ne naključno! Ker je namenjen prav temu – prerojevanju samega sebe. Ne skozi teorijo, ampak skozi izkustvo, saj se program prilagaja skupini in temu, kar se sproti dogaja med udeleženci in znotraj njih. Glavno orodje, ki ga Urška uporablja, so energijske transmisije (skupinske in individualne). Poleg njih pa imajo v programu veliko vrednost tudi skupinska dinamika med udeleženci, ki podpira zdravljenje naših ran in odpira potenciale, različne praktične vaje, ki jih lahko izvajate tudi doma in »domače naloge«, ki pomagajo ozaveščati in presegati naše omejitve.
Za tiste, ki hočejo živeti sebe in svoje življenje (bolj) izpolnjeno.
Program vključuje:
9 skupinskih delavnic, 9 skupinskih transmisij, 8 individualnih srečanj, praktične vaje (dihalne, energijske, gibalne, mentalne), pogovore o aktualnih temah, spremljanje osebnega razvoja in podporo, redne »domače naloge«, različna gradiva
Več informacij o programu: Vem, kdo sem
LAST MINUTE: 26. junija vabljeni na izkustveno predstavitev programa Vem, kdo sem. Prijavite se!
Vas zanima, zakaj je v vaše življenje vstopil določen človek in v vas zanetil ljubezenske strasti? Naša strokovna sodelavka Urška Henigman je o tem napisala čudovit članek z naslovom Karmične povezave: prekletstvo ali blagoslov? Najdete ga TUKAJ.