Dee Jay Time

Slovenija dobila rekord v sinhronem plesanju Gangnam style!

S.R.
23. 12. 2012, 22.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Božični DeeJay Time, največja in najglasnejša diskotečna zabava pri nas, je bila letos v znamenju presežkov: Arena XPAND v ljubljanskem BTC (v BTC se je ekipa vrnila po 17 letih) se je s premierno združitvijo več prostorov za eno noč spremenila v največjo diskoteko v Sloveniji – v enem samem prostoru se je zabavalo kar 5000 obiskovalcev.

Najzanimivejši pa je zagotovo slovenski rekord v najbolj množičnem sinhronem plesu Gangnam style, ki je obnorel svet, očitno pa tudi Slovence – natančno ob 24. uri ga je hkrati odplesalo kar več tisoč obiskovalcev

Občinstvo so na odru najbolj navdušili nastopi zvezd in zvezdniških skupin svetovnega formata, kot so Tacabro s hitom Tacata ter In Vivo, med najbolj nestrpno pričakovanimi sta bila tudi 

Philipp ray & Viktoriya Benasi. Nastopili so tudi priljubljena hrvaška skupina Karma, obiskovalce so navdušili tudi domači glasbeniki: Muff, Clea&Kim, Zlatko, Game Over, Manche, Da Kru, Adam Velić, Erik, Challe Sale in Trkaj.

Božični DeeJay Time je že sedemnajsto leto zapored povezoval Dean On The Mike, ki je skupaj z obiskovalci ponovno dokazoval, da ima radio Salomon najboljšo in najglasnejšo publiko na svetu. Za dobro razpoloženje so poskrbele plesne skupine Libero, Lil'getness, Funky rockerz, kot vsa leta doslej je bila posebna pozornost namenjena svetlobnim in zvočnim učinkom.

Tudi letos so si lahko tisti, ki niso uspeli priti na prizorišče te množične in tradicionalne zabave radia Salomon, le-to ogledali tudi v živo preko spleta. Tokrat je »live streaming« omogočila stran www.svet24.si.