Astronapoved

Horoskop za četrtek, 25. aprila

N. K.
25. 4. 2024, 05.34
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Danes se boste veliko raje posvetili delovnim obveznostim, saj boste v tem nenadoma videli večji smisel. Morda bo vzrok novo življenjsko prepričanje.

BIK – Če niste prav ambiciozni, se lahko zgodi, da vas bo vznemirila pomembnejša vloga, pri kateri se boste morali znajti sami. Vsekakor zaupajte intuiciji.

DVOJČKA – Tavate z glavo v oblakih, zato ste neprevidni. Celo v ljubezni spet zavlačujete. Vsekakor pohitite in si pravočasno poiščite pomoč.

RAK – Še vedno boste razmišljali o preteklosti. Čas je, da greste naprej. Vzemite niti življenja v svoje roke in videli boste, da je lahko prihodnost veliko lepša.

LEV – Odprle se vam bodo nove poslovne priložnosti, ki bodo tokrat vezane na tujino ali izobraževanje. Ljubezensko življenje bo vse bolj harmonično in polno navdiha.

DEVICA – S svojim predanim delom boste na nekoga naredili velik vtis, kar pa še ne pomeni, da lahko potem vse odmislite. Ne počivajte na lovorikah.

TEHTNICA – Zatekate se v zanimiva razmišljanja. Preprosto si želite več, tako na delovnem mestu kot od prijateljev, ki so pred kratkim stopili v vaše življenje.

ŠKORPIJON – Danes se boste manj obremenjevali z drugimi in se bolj osredotočili na svojo srečo. Drznejši boste in veliko lažje se boste spopadali s svojimi strahovi.

STRELEC – Z vsem se spoprimite povsem neposredno. Vaša naloga bo, da svoje opravite brez odvečnih vprašanj. Tudi v ljubezenskih in družinskih odnosih bo več sreče.

KOZOROG – Odgovorno in marljivo boste stopali naprej po svoji poti. Dogodkov ne boste smeli prehitevati, bolje bo, da počakate na ugodnih pet minut, ki so že blizu.

VODNAR – Možno je, da boste dobili dobro priložnost za dodaten zaslužek. Čeprav boste še malce neodločno pogledovali proti prihodnosti, se bo to kmalu spremenilo.

RIBI – Napredek bo opazen tako v medosebnih odnosih kot v vašem čustvenem ravnotežju in družbenem položaju. Izognite se le težav, povezanih s stresom.