Astro

Tedenski horoskop: V tišini lahko prisluhnete sebi in predelate, kar vas bremeni

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
23. 4. 2024, 12.36
Posodobljeno: 23. 4. 2024, 12.38
Deli članek:

Za vas imam preprosto vprašanje: kdaj ste si nazadnje vzeli čas zase in za tiste stvari, ki so vam blizu oziroma vam nekaj pomenijo?

AdobeStock
mir narava

V popolni tišini lahko vsak prisluhne sebi in tudi predela, kar ga moti ali bremeni. To je dobra iztočnica za osebno rast in duhovna popotnica za moč in voljo.

Svet okoli nas je zanimiv in pester, zdi se, da se vse dogaja hitro in nepričakovano. Pred kratkim sta se v konjunkciji srečala Jupiter in Uran, kar prinaša veliko novih spoznanj.

Ta teden bo v ospredju zavedanje, koliko sreče imamo pravzaprav v življenju. Seveda je to odvisno od zornega kota, s katerega opazujete, kar se dogaja. Vsak ima svoje danosti in omejitve, prednosti in slabosti. Pod črto pa lahko rečemo, da živimo v času priložnosti, in tako lahko vsak najde pot ter si prizadeva graditi, v kar verjame.

Oven

Ljubezen: Retrogradni Merkur vam bo podaril priložnost, da uredite nekaj iz preteklosti in se osvobodite. Modro bo, da svoje mnenje poveste na glas, še bolje bo, ko boste znali prisluhniti srčnemu izvoljencu in mu svetovati. Sreča vas čaka v petek in soboto.

Denar: Venera bo okrepila nekaj za vas ugodnih povezav, a boste morali tudi sami določiti osebne meje in pravila igre. Po drugi strani boste imeli mnogo priložnosti, da sledite svojim idejam. A bodite nekoliko previdnejši in preudarnejši.

Zdravje: Odprle se vam bodo nove poti, z dobrimi izhodišči. Veliko vam bosta pomenila varnost in prijateljstvo, prej si boste to priznali, lažje vam bo. Sledite glasu srca in v sebi boste našli srečo in zadovoljstvo. Barva tedna bo oranžna.

Bik

Ljubezen: Spremljala vas bo odločnost, teden prinaša tudi nekaj sprememb in omejitev, a bodo dobra iztočnica za rast. Odnos bo rezultat tistega, kar boste občutili, korak za korakom ga lahko izboljšate. Partner vam bo pomagal do zanimivih spoznanj.

Denar: Naredili boste načrt in to se vam bo obrestovalo, pravzaprav boste lahko upravičeno ponosni nase in na svoje dosežke. Venera vam bo v pomoč pri raziskovanju in načrtih. Ob določenih omejitvah boste spoznali, kaj morate spremeniti.

Zdravje: Ta teden popazite na predel grla. Zapisujte svoje občutke. Zelena barva vam bo povrnila energijo in pripomogla k notranjemu ravnovesju. Ob glasbi boste prišli do nekega uvida in našli pot do skrite energije v sebi.

Dvojčka

Ljubezen: Sodeč po zvezdnih namigih boste v plodnem obdobju in znali boste narediti korak naprej. Odnos bo dinamičen in tudi poln prilagajanja, toda v tem boste blesteli. Srčni izvoljenec bo imel zelo zanimive ideje, ki bodo pripomogle k pozitivnim spremembam.

Denar: Retrogradni Merkur vam bo pomagal razumeti širšo sliko in blesteli boste v pridobivanju informacij, tako boste lahko sestavili svoj mozaik. V ospredju bosta skupinska dinamika in moč povezovanja. Ob pogovorih boste pridobili nova znanja.

Zdravje: Roko na srce, v pomoč vam je tudi preteklost, iz katere boste znali izluščiti zrno modrosti in napredovanja. Pogovori prinašajo nekakšno ravnovesje in bodo izhodišče za nove odločitve. Sprostile vas bodo narava, športne dejavnosti in glasba.

Rak

Ljubezen: Odlično se boste počutili doma, pa tudi ustvarjalni boste. Iskreni pogovori bodo vir vaše osebne moči, hkrati pa romantičnih preobratov. Pomembno bo, da določite osebne cilje, jih načrtujete glede na vajin odnos, in kmalu bo viden napredek.

Denar: Poglobili se boste v opravila, s katerimi ste odlašali, in tako vse uredili. Res pa je, da boste v poplavi informacij potrebovali čas za presojo, kaj ima prednost. Teden bo na splošno uspešen in v znamenju sodelovanja.

Zdravje: V svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi, a se morate osvoboditi določenih omejitev. Plodna energija bo povezana z duhovnimi znanji, okrepila se vam bo intuicija. Neptun vam daje iztočnice za rast; koristne učinke bo imel skupinski pogovor.

Lev

Ljubezen: Odlikovala vas bo notranja moč, svoje misli boste usmerili v nekaj pozitivnega. Partner vam bo v oporo, sodelovanje bo kot ubrana simfonija. Res pa je, da se bosta morala konec tedna pogovoriti, da lahko na novo uskladita mnenja.

Denar: Mars vam bo okrepil motivacijo in dal namig, kaj morate spremeniti. Denarno se bodo zadeve odvijale v pričakovani smeri, sledita nagrada in spodbuda. Po temeljitem načrtu boste jasno povedali svoje mnenje, vendar se boste za odobritev načakali.

Zdravje: Sodeč po zvezdnih namigih vas bo spremljala sreča. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem. Barva tedna bo oranžna. Čas je, da odprete svoje srce, si nekaj priznate in v skladu s tem delujete.

Devica

Ljubezen: Poglobili se boste v svoje občutke in pridobili uvid, kaj morate spremeniti. Odnos s partnerjem bo ta teden nekoliko bolj dinamičen, toda v ospredju bo ljubezen. Jasno vam bo namignil, kaj si želi, in tako bosta odnos izpilila.

Denar: Plodna energija vam bo dala krila in uporabili boste lahko svoje znanje. Čeprav ste v obdobju varčevanja, boste pripravljeni tudi na izzive. Retrogradni Merkur vam bo pomagal razumeti širšo sliko in vam namignil, kaj naj bi spremenili in kaj sprejeli.

Zdravje: Duhovna znanja vam bodo služila kot orodje, kako do boljšega počutja. Opravili boste osebno analizo in spoznali, kaj vam največ pomeni. Sprostilo vas bo delo na vrtu in raziskovanje narave. Dovolite si slediti srcu in svojim sanjam.

Tehtnica

Ljubezen: Znali se boste kreativno izražati in tudi sicer boste ustvarjalni. Zelo dobro se boste počutili doma, zadovoljni boste in polni načrtov. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen v sredo in petek, ko bosta v ospredju romantika in razumevanje.

Denar: Odnosi na delovnem mestu se bodo spreminjali, a v pozitivno smer. Določite, v čem ste najboljši, in druge diplomatsko obvestite, kam boste vlagali energijo in koliko. Pri denarju se bo konec tedna zgodil pozitiven preobrat.

Zdravje: Poglobili se boste v svoja zanimanja in izluščili nekaj uporabnih nasvetov. V prenesenem pomenu, zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Dovolite si tudi prilagajanje in spreminjanje svojih načrtov, glede na to, kaj vam največ pomeni.

Škorpijon

Ljubezen: Mars vam bo podaril plodno energijo, Venera pa možnost pogovora in sodelovanja, in če boste znali to združiti, vas čaka prijeten teden. Dogodki se bodo odvijali s svetlobno hitrostjo, a v dobro smer, na svoj odziv boste lahko ponosni.

Denar: Retrogradni Merkur bo prinesel nekaj nemira, toda tudi poučnih informacij, vezanih na preteklost. Na splošno boste zadovoljni. Rdeča nit tedna bodo sodelovanja, sicer nekoliko bolj pestra, a ugodna.

Zdravje: Iz vsake zgodbe boste znali izluščili modrost in tako boste okrepili svojo intuicijo. Mars vam bo pomagal pridobiti znanja, povezana s svetom duhovnosti, kar vas bo po svoje osvobodilo. Koristne učinke bo imelo zapisovanje občutkov.

Strelec

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil pomoč, da napredujete po svoji poti. Odkrili boste še drugačno povezanost v ljubezni, vaši koraki naprej bodo samozavestni. Venera vam bo naklonjena tako pri pogovorih kot sodelovanju, slediti morate glasu srca.

Denar: Sodelovanje vam bo šlo dobro od rok, a če boste dobro zastavili tudi osebne meje. Pogovor s sodelavci bo potrditev, da ste na pravi poti, in čas bo, da stopite v ospredje. Na denarnem področju ne bo presenečenj, sledili boste načrtom.

Zdravje: V tem obdobju boste morali predelati nekaj iz preteklosti, retrogradni Merkur pa vam bo pomagal do ravnovesja. Okrepila se vam bosta vera in optimizem, tako boste znali izbirati prave poti. Sprostite se ob dobri glasbi, umetnosti ali branju pustolovskih romanov.

Kozorog

Ljubezen: Teden bo v znamenju sprejemanja in učenja in partner vam bo pri tem v pomoč. Podporo boste prejeli zlasti v sredo in četrtek, ključno bo sicer prilagajanje. Napredek tedna prihaja skozi pogovor. Venera vam bo nakazala pot do brezpogojne ljubezni.

Denar: Sodeč po zvezdnih namigih boste morali več narediti v smislu sodelovanja in dogovorov. Toda vseeno nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč, v pomoč vam bodo izkušnje in bogati viri znanja. Retrogradni Merkur vam bo pomagal pri raziskovanju lastne preteklosti.

Zdravje: Kljub množici obveznosti si vzemite čas zase in za svoje sanje. Za vas bosta koristna hoja ali tek, v naravi boste tudi lažje razmišljali in skovali kakšen načrt. Iz vsake zgodbe boste lahko izluščili modrost in tako spoznali, kam je modro vlagati energijo.

Vodnar

Ljubezen: Pogovori bodo v odnos vnesli svežino in harmonijo. Poučno bo tudi sodelovanje. Čeprav ne bo vse po vaši volji, bosta v ospredju veselje in zabava. Uran vam bo pomagal do modrosti in tako boste v odnos znali vnesti srečo.

Denar: Spremljala vas bo drznost, sprejemali boste izzive in posledično naredili korak naprej. Poglobiti se boste morali v odnose na delovnem mestu, iskren pogovor konec tedna bo prinesel napredek. Venera krepi vaša sodelovanja, a ne pozabite na osebne meje.

Zdravje: Teden bo sicer v znamenju drznosti, a tudi brezpogojne ljubezni – do sebe in svojih sanj. Primerno bo, da svoje občutke zapisujete, tako vam bo mnogo lažje. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava ter aktivnosti na prostem.

Ribi

Ljubezen: Odločitve tega tedna bodo temeljile na preudarnosti in to se vam bo obrestovalo. V četrtek boste še posebno dojemljivi za duhovna znanja, ki vam bodo v spodbudo. Brezpogojna ljubezen vas bo naučila, da si nekatere stvari zaslužijo več vaše energije kot druge.

Denar: Retrogradni Merkur prinaša dobre iztočnice za napredovanje in po drugi strani nekaj zdrave previdnosti. Odprle se vam bodo nove poti, ta teden boste magnet za ljudi, a le če boste svoje misli usmerili v nekaj pozitivnega. Glede denarja je to dober teden.

Zdravje: Kreativna energija vas bo polepšala in na vas delovala spodbudno. Več časa boste namenili tudi za odnose, štele bodo prijetne besede. Tako boste okrepili svojo notranjo moč in uvideli, kaj spremeniti, da bo življenje za vas popolnejše.