Astronapoved

Horoskop za ponedeljek 22. aprila

N. K.
22. 4. 2024, 06.25
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v tehtnici.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Odvrzite okove, ki vas ovirajo pri naslednjem koraku. Skrajni čas je, da naredite nekaj v tej smeri. Naj vas ne bo strah neuspeha, saj res ni razlogov za to.
BIK – Stvari, ki jih ne poveste, in čustva, ki jih zadržujete v sebi, se kopičijo. Če se ne boste odkrito pogovorili, se bo napetost stopnjevala in vas obremenjevala.
DVOJČKA – Zdelo se vam bo, da morate doreči številne podrobnosti, vendar v resnici ne bo šlo drugače, kot da kar začnete in se sproti soočite z morebitnimi težavami.
RAK – Postajali boste zoprni, ker se vam bo zdelo, da vas omejujejo, a prezir do avtoritete počasi puhti. Namesto tega boste našli razumevanje za ljudi in dogodke.
LEV – Dan vam ne bo najbolj pisan na kožo. Nekdo od bližnjih vas bo preverjal, kar vas bo malce jezilo. Na miren način mu povejte, kaj vas moti, in se postavite zase.
DEVICA – Poskusite se na drugačen način lotiti projekta, ki se zapleta. Manjše tveganje se bo odlično obneslo, še posebno če se boste znali umakniti v pravem trenutku.
TEHTNICA – V dan boste vkorakali napeti, intuicija vas bo svarila pred slabimi odločitvami. Le zaupajte ji in se odzovite mirno. Obveznostim se ne boste mogli izogniti.
ŠKORPIJON – Danes bodo vaša čustva usklajena z razumom. To bo tudi razlog za notranji mir, ki bo danes nastopil, a na žalost ne bo trajal dolgo, le do večernih ur.
STRELEC – Karkoli vam bo uspelo prihraniti, bo bolje kot nič. Ne boste ravno navdušeni nad primerjanjem in izbiranjem, a vseeno ne kupujte vsega, kar vam pride pod roke.
KOZOROG – Ni razloga, da bi se smilili sami sebi, saj zdaj vsaj veste, kakšne prijatelje izbrati. Razmislite o spremembi navad, ki vam bo dolgoročno zelo koristila.
VODNAR – Poslovni dogovor se razvija v smeri, ki vam ni všeč. Morda boste potrebovali podporo nadrejenega ali pa boste zbrali več sodelavcev, ki se strinjajo z vami.
RIBI – Pričakujte nekaj zastojev pri delu. Nič odločilnega, vendar dovolj, da dan končate utrujeni in napeti. Naredite si dober načrt in se ga poskušajte držati.