Astronapoved

Horoskop za soboto, 20. aprila

N. K.
20. 4. 2024, 05.32
Deli članek:

Sonce je v biku, Luna je v devici.

Profimedia
/

OVEN – Če bo priložnost, se boste spustili v avanturo, čeprav vam bo jasno, da vam bo dogajanje verjetno ušlo izpod nadzora. Nikar ne vpletajte globokih čustev.

BIK – Postavili se boste zase, še preden bo padla prva kritika na vaš račun. Bo že držalo, da je napad najboljša obramba, in vi se boste zelo dobro znašli.

DVOJČKA – Danes se lahko končno konča nekaj, kar vas je dolgo pestilo. Poguma bo dovolj in lahko se lotite novega načrtovanja. Le z domačimi bodite obzirnejši.

RAK – V prijateljskem krogu boste naleteli na informacijo, ki vas bo zmotila, saj vas bo usmerila v napačno razmišljanje. Če želite rezultate, se zanesite sami nase.

LEV – Izogibali se boste konfliktom, tako v službi kot doma. S preveč popustljivim pristopom si utegnete nakopati veliko dodatnega dela, ki vam ne bo najbolj všeč.

DEVICA – Dogajale se vam bodo nenavadne stvari, ki bodo od vas zahtevale zbranost in prilagodljivost. Ukvarjali se boste tudi z manjšimi napetostmi v družinskem krogu.

TEHTNICA – Nekaj vas močno obremenjuje in prej ali slej se boste morali soočiti s tem. Prej ko se boste, bolje bo za vas. Odpravite predsodke, ki vas le omejujejo.

ŠKORPIJON – Želeli boste nadoknaditi vse, kar se vam zdi, da ste spregledali. Morda bo treba najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej.

STRELEC – Nekdo vas bo navdušil s preprostimi besedami. Načrti v povezavi s selitvijo se lahko prelevijo v nekaj konkretnega. V vaše življenje vstopajo nove energije.

KOZOROG – Na vsak način bi želeli priplezati višje, vendar vam okoliščine v tem trenutku niso naklonjene. Trenutno je bolj smiselno vztrajati pri že poznanih zadevah.

VODNAR – V ozračju bo nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, zato se ne lotite nalog, ki bi zahtevale zbranost. V preizkušnjah se boste sicer dobro znašli.

RIBI – Ob današnjih srečanjih boste pokazali manj pomislekov in več pristnega optimizma. Na ljubezenskem področju se usmerjate v napredek in vznemirljive prigode.