Astronapoved

Horoskop za sredo, 31. januarja

N.K.
31. 1. 2024, 05.45
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v tehtnici.

Profimedia
/

OVEN – Na področju dela se nekoliko zapleta, kar pa ne pomeni, da se bo tako tudi nadaljevalo, zato se ne ustrašite prehitro in ne obupajte.

BIK – Dan boste začeli brez prave volje in energije, toda še vse se lahko spremeni. Počasi se daleč pride, zato si najprej naredite dober načrt.

DVOJČKA – Želeli boste izpolniti, kar bodo pričakovali od vas, po drugi strani pa vse spustiti iz rok, saj ste siti tega, da se nekdo ves čas vtika v vaše življenje.

RAK – Danes boste že dopoldne izgubili rdečo nit, a se ne obremenjujte. Še posebej, če boste poslušali nasvet nekoga, ki bo želel pritegniti vašo pozornost.

LEV – Danes vas bo spremljala trma, za katero pa ni potrebe. V službi čim prej poiščite nekoga, ki bi vam priskočil na pomoč, saj ste preveč obremenjeni.

DEVICA – Zmedlo vas bo, da vas nekdo preprosto ne podpira, čeprav govori drugače. V odnosih bi morali počasi postati izbirčnejši, saj ne vidite prave slike.

TEHTNICA – Dopoldne lahko pričakujete nesoglasja. Pretiravali boste, kar bo posledica vaše preobčutljivosti. Bilo bi dobro, če bi jo bolj nadzorovali.

ŠKORPIJON – Delo vam bo popolnoma odveč, saj si boste želeli le, da bi našli mir v sebi ter da bi vas določeni ljudje pustili pri miru, da razmislite o vsem skupaj.

STRELEC – Ponudili vam bodo sodelovanje in vi se boste z veseljem priključili. Če se boste potrudili, se vam bodo postopoma odprla vrata v lepšo prihodnost.

KOZOROG – Ne lotevajte se nečesa, kar vam ni všeč in vas vznemirja, sicer boste le izgubljali čas in se še dolgo vrteli v začaranem krogu napačnih odločitev.

VODNAR – Obkroženi boste s prijatelji. Odlično se boste znali vživeti v čustva drugih in jim dati prave nasvete. Prebili se boste v vrh družbene lestvice.

RIBI – Pazite, da se ne boste zapletli v lastno mrežo, saj se iz nje ne bi znali izviti. Raje ostanite zvesti svojim načelom in vrednotam, in vse se bo uredilo.