Odgovor osupne

Koliko življenj duša kot človek preživi na Zemlji?

Alen Marić, hipnoterapevt in avtor knjige Zakaj se rodimo in zakaj umremo
14. 4. 2023, 13.36
Posodobljeno: 14. 4. 2023, 14.04
Deli članek:

Nekdo želi, da bi slišal, da je število življenj na Zemlji neomejeno, nekdo drug, da je utelesitev toliko, dokler se duša ne nauči lekcij in dokler se ne razsvetli.

profimedia
Usodo si duša sama tlakuje v preživetih življenjih in preteklih dejanjih.

Ena vera o reinkarnaciji trdi to, druga vera drugo, vse je stvar prepričanj …
Vendar: kaj bi bilo, če bi duša imela na voljo neomejeno število utelesitev? Odgovor: še večja katastrofa in še večja zloba. Obstajala bi verjetnost, da se mnogo duš ne bi naučilo življenjskih lekcij in spoznanj. Samo ljudje smo. In ljudje delamo drugim za zadovoljitev svojih potreb krivico in gorje. Pobili bi se med seboj. To je poguba za rast in možnost odpiranja proste poti izgovorom, zakaj smo naredili slabo stvar.
Eh, saj imam čas vse to popraviti. Ne, ni res. Časa ni dovolj. Časa je malo, vsaj kar zadeva utelesitve na Zemlji. Potemtakem ni življenje večno? Je, vendar ne v človeški obliki na Zemlji.

PRVA IZKUŠNJA
Že v prvem letu dela s hipnoterapijo sem spoznal, da je število utelesitev majhno. Imel sem zelo močno regresijo z 18 let starim dekletom, ki je v stanju hipnoze doseglo stik s svojo dušo vodnico. Bilo je zelo pristno, močno in čustveno. Vprašal sem jo, ali mi lahko njena vodnica pove, koliko utelesitev ima človek na Zemlji.
Odgovor je bil: pet. Bil sem šokiran. Vendar bolj ko sem o tem razmišljal, bolj smiselno mi je postajalo. Za podatek sem povedal takrat mojemu nadrejenemu oziroma lastniku hipnocentra. Tezo je takoj odvrgel, jaz pa sem globoko v sebi čutil, da ni tako. Še enkrat sem imel na terapiji to dekle in še enkrat dobil enak podatek in navodilo, da poslušam svojo intuicijo.
Rekel sem si, naj tako ostane, gotovo bom med delom še prišel do podatkov, še naprej bom raziskoval, meril in tehtal.

DRUGA IZKUŠNJA
Že dolgo poznam žensko, ki je fizično sposobna prestopati portale. Kadar gre iz telesa, je njen nivo energije v telesu le tolikšen, da ohranja vitalnost in funkcioniranje organov. Njena duša zapusti telo, nad zavestno deluje in dosega neverjetne meje. Ima sposobnost, da prek nje govorijo duše preminulih vodnikov.
In tukaj je bil tisti klik. Prišel je odgovor, koliko življenj nam je dopuščeno preživeti na Zemlji. Kar sem čutil, da bo držalo, se je potrdilo. Namreč: v njeno telo se je utelesil moj vodnik, moja duša vodnica, moj angel varuh – vsak ima svojo prispodobo o dušah vodnicah.
Moj vodnik je prastara duša, močen kot bitje v luči, energetsko zelo razvit. Je zahteven, vendar samo v moje dobro, pravičen, pošten in tudi strog. Pove mi, kaj nisem dobro naredil, in pohvali, kadar si to zaslužim. V telesu ženske, medija, mi je povedal, da imamo pet utelesitev in da živim peto, zadnjo. Na koncu moje človeške poti me bo spet počakal, tako kot vedno do zdaj. Dal mi je dosti informacij in nasvetov, v vseh letih mi je že dvakrat rešil življenje. Priznam, z menoj ima veliko dela, saj opravljam nenavaden poklic in sem kot človek na preizkušnjah.

SEM ZEMLJAN
Pravijo, da med nami živijo nezemljani. Njihova lastnost je, da imajo krvno skupino 0 RH-negativno. Jaz jo imam, a se nimam za nezemljana. Pravijo, da so nezemljani odporni na covid-19. Jaz sem ga prebolel, 10 dni sem imel 40 stopinj vročine.
Nimam se torej za nezemljana, čutim pa, vedno ko pogledam proti zvezdam, da od tam prihajam. Tam je moj dom. Tam je naš skupni dom, vseh nas. Tudi to mi je povedal vodnik. Sem zemljan, sem tukaj in zdaj v človeški obliki, duša pa prihaja od zgoraj.
Ko stvarnik dušo naredi, duša ve in občuti, kaj je brezpogojna božanska ljubezen, kaj je univerzalna kozmična energija ljubezni. A duša ne ne ve, kako se te ljubezni naučiti, kako je imeti nekoga drugega rad. To je ravno tako, kot če bi imeli vedno obilje in ne bi poznali siromaštva ali če bi imeli 24 ur dan vse dni v letu sonce in ne bi vedeli, kaj je tema.
Duša se skozi nasprotja nauči vse doživeti in kljub vsemu doživetemu ima samo en velik cilj: razsvetljenje in prenehanje uteleševanja v človeka. A Zemlja in človeško telo sta idealno okolje za rast, učenje in spoznavanje, kaj je ljubezen. Neusmiljeno okolje, v katerem živimo, je idealno za dušo, da spozna dobro in slabo. Da spozna srečo in veselje ter žalost in trpljenje. To si sami prislužimo v človeških telesih, z našimi dejanji, dobrimi ali zli nameni in dejanji, ki nam pomagajo krojiti našo usodo.
Usodo si duša torej sama tlakuje v preživetih življenjih in preteklih dejanjih. In še enkrat: sem zemljan, sam sprejemam odgovornost za svoje življenje in svoja dejanja. Dejanja so posledica mojih odločitev.

ŽELJA PO ZEMLJI
Bitka med lučjo in temo je večna. Zato se tudi veliko novih duš ustvarja in rojeva ljudi na našem planetu. Veliko duš želi biti utelešenih ta trenutek na Zemlji. Je izjemen trenutek, idealen za dušno učenje. Nobena stran ne želi izgubiti, zato čisto vsaka duša šteje, ker generala brez vojske ni.
Tako je tudi z dušami luči in dušami v temi. Katero stran bomo izbrali, je naša odločitev. Naša miselnost, naše besede, naši stavki, naša dejanja, naše prioritete in naše navade so naš kompas življenja, ki določa, v katero smer pluje ladja naše ustvarjene izbrane usode.
In ob zadnji uri pride izstavljen račun, kje bo padlo sidro tvoje ladje. V luč ali temo.