Astronapoved

Horoskop za sredo, 12. aprila

Danaja
12. 4. 2023, 05.35
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v kozorogu.

Profimedia
/

OVEN – V službi se boste izkazali. Med opravljanjem rutinskih opravil vam bo v glavo šinila zanimiva ideja, za katero ste lahko prepričani, da bo prinesla korist.

BIK – Luna v zemeljskem kozorogu bo ugodno vplivala na vas. Na lepem bodo vaše misli bolj jasne in organizirane. Natančno boste vedeli, kaj vam je storiti.

DVOJČKA – Zavedate se, da se morate iz bolečih izkušenj, ki ste jih doživljali zadnje čase, nekaj naučiti in pri sebi marsikaj spremeniti. Kar malo preresni boste.

RAK – Ne boste se mogli izogniti prevzemanju določenih nalog, tudi takih, ki vam po navadi ne dišijo in se jim raje izognete. Vam se bo zdelo, da ste naredili dovolj.

LEV – V službi boste veliko naredili. Sicer boste malo upočasnjeni, saj bo Luna v znamenju resnobnega kozoroga, katerega energije vam ne ustrezajo preveč.

DEVICA – Kljub nakopičenim težavam boste imeli dovolj volje za reševanje problemov. Informacije, ki jih boste dobivali od kolegov, bodo lahko zavajajoče.

TEHTNICA – Dopoldne boste zdolgočaseni. Pazljivo, da ne boste kazali prevelike utrujenosti. Ne boste mogli verjeti, kako se bo razpoloženje popoldne popravilo.

ŠKORPIJON – Danes bo dan, da se s prijateljem ali sodelavcem odkrito pogovorita o določenih težavah, ki tarejo oba, in na podlagi dogovora nadaljujeta delo.

STRELEC – Luna v kozorogu vas bo spodbudila, da se resno lotite reševanja vprašanj, ki zadevajo vaše finance. Samozavestnejši boste in prave ideje boste dobili.

KOZOROG – Kljub lenobnemu vzdušju v službi boste poprijeli za delo, še zlasti če vas bodo spremljali občudujoči pogledi nekoga, ki mu je všeč vaša vnema.

VODNAR – Nezadovoljni boste s potekom dogodkov na vašem delovnem mestu. Imeli boste občutek, da nimate dovolj vpliva nanje, zato se boste pritoževali.

RIBI – Pretirano se ne boste vznemirjali zaradi stresnega okolja. Naredili boste, kar morate, in ker vas bo delo pritegnilo, se bo vaša vnemo zavlekla v popoldne.