Portal moči

Posočje ni izjema: v vseh svetih krajih se bijejo bitke za Luč

Anamarija Kovačič, varuhinja Zemlje
11. 4. 2023, 19.53
Posodobljeno: 11. 4. 2023, 20.06
Deli članek:

Če lahko vidite matrico teme in delovanje tistih, ki so sodelovali z njo, potem vidite, da si je »tema« vedno želela lastiti kraje na tem planetu, ki so imeli veliko luč.

Teja Blatnik
Anamarija Kovačič

Če pogledamo Jeruzalem – tam so, odkar pomnimo, vojne in bitke. Le redkokomu je jasno, da so bili to boji za najmočnejši portal luči. Tudi če pogledamo Posočje, sta se tu bili dve največji bitki v Sloveniji. Zakaj? Nekateri vidimo, da je bila to v resnici bitka za portal moči.
V zgodovini so številna svetišča in energijske kraje moči tega planeta zlorabili tisti, ki so želeli moč zase. Ta moč je bila namenjena samo za najvišje dobro človeštva.
Zato so na svetiščih in portalih pri nas in po svetu lahko zelo težke, goste energije. Tako je tudi v Posočju.
Ta svetišča bo odklenila samo brezpogojna ljubezen. To je vse. Mnogo duhovnih avtoritet je hodilo po Posočju, da bi ga očistile goste energije ali, kot rečejo, da bi očistile temo. Tema je samo odsotnost svetlobe. Temi lahko odvzameš temo samo s tem, da posvetiš vanjo z lučjo. Kdor bo torej prišel s čistim srcem in brezpogojno ljubeznijo, bo lahko odvzel temi njeno barvo, tako da bo z njegovo lučjo postala svetla.
In tudi vse duše, ki so tu tavale, potem ko so imele travmatične izkušnje zaradi smrti v bitkah, so morale samo videti luč. Tisti, ki pride v stebru luči in ljubezni, lahko pokaže tem dušam pot, in to je vse. Duša mora samo izkusiti luč, da prepozna pot domov.

SOZVOČJE ENERGIJ
Poznam veliko ljudi, ki se zaradi temnih energij bojijo Posočja. Če ste med njimi, vedite, da nič, kar ni v vas, ne more zavibrirati z vami. Gostota energije od zunaj lahko zavibrira samo z našo gostoto.
Enako je, če se bojimo ljudi, da bomo od njih posrkali negativno energijo. Nič, kar ne vibrira z delčkom, ki je že v nas, ne more vstopiti v naše polje.
Izkustva z drugimi ljudmi bi morali vzeti kot darilo, saj v interakciji z njihovo energijo lahko vidimo samo, kaj je v nas. In če nam nekaj ni všeč, potem je to darilo, da pogledamo vase in ta del odkrijemo v sebi. To so namreč deli nas, ki tako zelo zelo hrepenijo po naši ljubezni. Samo to potrebujejo. Našo ljubezen in naše sočutje in samo tako naši »temni delci« nimajo več tako temnega videza ter so lahko za nas veliko darilo.

Profimedia
Najmočnejši portal luči – Jeruzalem

PRINAŠANJE LUČI
Dobila sem tudi vprašanje, kdo bo odklenil staroverska svetišča. Spet je moj odgovor: izključno samo brezpogojna ljubezen.
Lahko bo prišla v duhovnih krogih popolnoma neznana oseba, čisto preprosta, z resnično čistim srcem in njena luč bo razblinila vso težko energijo. Tako to gre. In zato staroverskih svetišč ni treba odklepati. Treba jim je prinesti nazaj luč. Je pa res, da je v teh staroverskih svetiščih veliko težke, goste, temne energije. To vidim kot energije vseh tistih, ki so prišli in vstopali brez spoštovanja, njihov edini namen pa je bil vzeti moč zase, za svoj ego. Čutim veliko veliko pokrovov, tako da če želiš priti do resnično čistih energij esence matere Zemlje, je treba vstopiti z zares odprtim in čistim srcem, s čisto ponižnostjo, spoštovanjem in brezpogojno ljubeznijo.
Sama večinoma ne vstopam v staroverska svetišča. Kar vidim, je, da se je luč oziroma portali luči umaknili, ker so jih zlorabili tisti, ki so s svojim egom in brez spoštovanja ter ljubezni izkoriščali svojo moč.
Zato nekateri čutijo, da tam ni več luči. Samo dve svetišči sta ostali v Posočju, ki dajeta možnost prav vsakemu, da se, ko vstopi, zgodi prepoznava, spominjanje doma, spominjanje tega, kar smo, da se mogoče ob odhodu ali v nekem trenutku zaradi te prepoznave zgodi klik in dvig v zavesti.
Lahko bi tudi rekli, da so se druga svetišča zaklenila in se premaknila na drug kraj ali pa so dostopna samo tistim, ki vstopajo z velikim spoštovanjem, čistim srcem in brezpogojno ljubeznijo do matere Zemlje.
Druga mesta in svetišča, ki imajo težko gosto energijo, pa se bodo z dvigom vibracije Gaie tudi sama poravnala v ravnovesje.

KONEC SPRENEVEDANJA
Kaj je brezpogojna ljubezen? Ko vstopiš v sveti kraj z namenom, da boš nekaj dal, da prineseš darilo svoje ljubezni in luči temu kraju, tem varuhom, tem bitjem. In ko vstopaš z namenom dajanja, je tvoje srce tako široko odprto, da ti varuhi in mati Zemlja dovolijo vstopiti v njeno duhovno kraljestvo. Tako to gre.
Tu ne bo več igre sprenevedanja. Samo tisti s čistim srcem in brezpogojno ljubeznijo bodo imeli dostop do teh kraljestev, dostop do kristalinske platforme nove Zemlje, za vstop v peto dimenzijo. In Posočje to vibracijo že nosi – za tiste, ki so pripravljeni izpustiti staro, se odreči suženjstvu v matrici 3D-sveta, se odpirajo novi portali nove Zemlje.
Pa ne samo tu v Posočju, ampak tudi po vsem svetu.