Astronapoved

Horoskop za soboto, 8. aprila

Danaja
8. 4. 2023, 06.40
Deli članek:

Poznavalci pravijo, da je Sonce v ovnu, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – Napoveduje se vam nekaj prijetnih sprememb. Glede vsega, kar se bo dogajalo, se lahko dogovorite brez kakršnihkoli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker bo vse izjemno pozitivno za vas.

BIK – Zoprno vzdušje povzroča, da boste zelo storilnostno naravnani, vendar brez pravega razumevanja za druge, kar prinaša nesporazume v odnosih.

DVOJČKA – Nekaj manjših težav se nakazuje v financah, zato se zadržite pred nesmiselnimi nakupi. Ljubezen vas povezuje z osebo, ki vas mika z igrivim značajem.

RAK – Trenutno ste v položaju, ko ne morete zahtevati čudežev. To vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste, tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici.

LEV – Radi boste med ljudmi, všeč vam bo, da ni hudih čustvenih odzivov in se je mogoče o vsem dogovoriti brez drame. V večernih urah si boste vzeli več časa za ljubljeno osebo.

DEVICA – Zastavili si boste nekaj konkretnih ciljev in se jih poskušali držati. Odpira se vam možnost, da bi ob posebnem srečanju združili prijetno s koristnim in se pogovorili.

TEHTNICA – Pred vami je zelo konstruktiven dan. Čustva bodo nekoliko potlačena, vendar boste veliko naredili, umirjeni boste in skoncentrirani na to, kar je pomembno.

ŠKORPIJON – Odpravite se na izlet; ne čakajte več, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v navade, ki vas počasi obremenjujejo. Prostora bo dovolj za nekoliko drugačno odločitev.

STRELEC – Zunanji pritiski bodo načenjali vašo samozavest. Uvideti lastne napake bo zelo konstruktiven proces, vzdržite notranjo napetost in popravite, kar se popraviti da.

KOZOROG – Dober spomin vam lahko pomaga, posebno ob nekem nepričakovanem zasebnem srečanju, saj bo vse potekalo izjemno hitro. Razmišljajte pozitivno, čeprav boste sprva previdni in zadržani.

VODNAR – Ob novih dogovorih pazite, da vse skupaj ne bo prišlo do napačnih ušes, saj bi nastala zmeda. Zavedate se, da je zadeva izjemno pomembna, zato se vanjo poglobite.
RIBI – Krivda, ki jo čutite, nima nobenega smisla, zato se je čim prej znebite. Z nekaj odprtosti in pripravljenosti na preobrazbo bodo posledice, ki se nakazujejo, pozitivne.