Astronapoved

Horoskop za petek, 7. aprila

Danaja
7. 4. 2023, 06.04
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v tehtnici, ob 8.29 preide v škorpijona.

Profimedia
/

OVEN – Preveč ste se obremenjevali z nečim, kar boste opravili brez težav, če se boste znali motivirati. Ljubezenske zvezde bodo radodarne, zato se ne bojte soočiti s partnerjem.

BIK – Spremljajo vas ugodne okoliščine, zato jih izkoristite v svojo korist. Začutili boste, da je pravi trenutek za začetek nove zgodbe, vendar pod pogojem, da se lahko odločate sami.

DVOJČKA – Poskusite obdržati dobre stike z vsemi, ki so vam pri srcu. Ohranite rdečo nit, držite se osnovnih dogovorov, ostalo pa lahko prilagodite svojim trenutnim potrebam.

RAK – Prihajajo pritiski in spremembe. Potrebno bo veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za naloge, ki se bodo vrstile. Pomembno je, da ne pustite slabi vesti, da vam vzame zagon.

LEV – Pripravite se na to, da boste morda govorili skoraj sami sebi. Danes namreč nimate pravih sogovornikov, ki bi vas znali poslušati. Premislite in spremenite smer svoje poti.

DEVICA – Z vsem, kar se bo dogajalo, se boste spopadli lažje kot v preteklih dneh. Ob druženju s prijatelji bo oživelo nekaj starih zamisli, zato boste spet optimistični in nasmejani.

TEHTNICA – Vaša koncentracija bo izjemna in z njeno pomočjo boste lahko veliko dosegli. Trezna in praktična misel, podkrepljena z veliko energije in intenzivnosti, bo nosila največ koristi.

ŠKORPIJON – Srečanju, ki vas bremeni, se boste izogibali, kolikor se bo dalo, tudi zato, ker imate občutek, da ničesar ne morete spremeniti. Potrebujete več posluha in motivacije.

STRELEC – Danes boste premalo sočutni in razumevajoči, kljub temu pa, predvsem na poslovnem in finančnem področju, prihaja red in morda pozneje celo napredovanje.

KOZOROG – V ljubezni se dogaja nekaj, kar vam bo pognalo kri v žilah. Resnično potrebujete spremembe, da se končno začnete boriti za tisto, kar vam je najbolj pri srcu.

VODNAR – Začutili boste nekaj napetosti, kar pa ni naključje, saj boste tokrat v stikih s tistimi, ki vam ponujajo drugačne zaključke. Poiskati bo treba prave besede, da boste stvari obrnili po svoje.

RIBI – Sproščenost se umika in prihaja soočanje z realnimi omejitvami, ki vam ne bodo najbolj všeč. Zaradi tega bo manj dobe volje, toda več treznosti in praktične energije.