Astro

Horoskop za sredo, 5. aprila

Danaja
5. 4. 2023, 06.15
Deli članek:

Sonce je danes v ovnu, Luna pa v tehtnici. Kaj to prinaša posameznim znamenjem?

Profimedia
Za rake bo dan razigran.

OVEN – Današnji dan bo precej naporen, predvsem ker želite vse postoriti in urediti naenkrat. Poskusite se otresti odvečnega pritiska, ki vas neprestano vleče k tlom in obremenjuje.

BIK – Vzemite si dovolj časa za vse, kar vas osrečuje. Prehitevanje vam ne gre prav dobro od rok, zato raje upočasnite ritem in se poskusite čim prej prilagoditi okolici.

DVOJČKA – Določene osebe vas bodo s svojim načinom komunikacije vrgle iz tira. Dobivali boste vse več vabil za druženje, najbolj pa vas bo razveselilo povabilo nekoga, ki ga dobro poznate.

RAK – Dobili boste priložnost, da s svojim šarmom in privlačnostjo rešite določena pomembna vprašanja glede svojega statusa. Dan vam bo prinesel veliko razigranosti.

LEV – Prizadevajte si ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so v vaši bližini. Vsekakor vas spremlja želja, da bi se dogovorili nekoliko drugače, vendar bo ključ dneva žal prilagajanje.

DEVICA – Najprej boste presenečeni, ker nečesa ne morete opraviti tako, kot ste si zastavili, toda končni izid bo vsekakor ugoden, pa čeprav boste utrujeni in naveličani vsega.

TEHTNICA – V pogovorih, ki bi lahko slabo vplivali na vas in vaše medsebojne odnose, se vam bo uspelo zadržati. Prijatelji vam bodo v veliko oporo tako v zasebnem kot poslovnem življenju.

ŠKORPIJON – Z nekaterimi sodelavci ne morete najti skupnega jezika. Vsekakor dobro odprite oči in bodite pazljivi, saj bo nekaj čudnih vprašanj, ki vas bodo malce zmedla.

STRELEC – Poslovno sodelovanje se bo končalo uspešno in takoj se bo pojavila nova možnost za zaslužek. Lahko se posvetite prijetnejšim rečem, morda ljubezni.

KOZOROG – Ne poznate vseh spremenjenih okoliščin, zato se nikar preveč ne izpostavljajte. V ljubezni lahko začnete znova, še posebno če želite izboljšati odnos z drago osebo.

VODNAR – Ne povejte vsega, kar si boste mislili, še posebej če veste, da neka oseba tega ne želi slišati. Morda ne boste imeli prav, zato se najprej prepričajte, preden boste ukrepali.

RIBI – Danes boste imeli manj energije. Vse se bo odvijalo nekako mimo vas. Pomembno je, da si vzamete čas zase. Počnite stvari, ki vas sproščajo in vam prinašajo veselje.