Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 3. aprila

Danaja
3. 4. 2023, 05.20
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v devici.

Pixabay
Zvezde za danes napovedujejo ...

OVEN – Vezane bo ves dan spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima.

BIK – Morda ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju. Zavedajte se, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve.

DVOJČKA – Ponedeljek vam bo nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali z neljubimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj optimistični.

RAK – Nečesa preprosto ne boste razumeli, dogajale se vam bodo čudne zadeve, ki bi jih bilo najboljše še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo.

LEV – Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste preprosto izpustili.

DEVICA – Partner bo presenečen nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Sprejmite pomoč drugih.

TEHTNICA – Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, a kar vas bo doletelo tokrat, bo presegalo vaše moči. Zdelo se vam bo, da vam vse uhaja iz rok.

ŠKORPIJON – Čeprav je vaš načrt dobro premišljen, do potankosti izdelan in pripravljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal.

STRELEC – Danes boste nemirni, vaše razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Morda že veste, kaj je glavni razlog za to. Osredotočite se na bistvo.

KOZOROG – Nenavadno bo, da boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam sicer povzročili veliko skrbi. Sprostili se boste in celo uživali.

VODNAR – Pri poslih bodite danes skrajno zbrani in pozornost usmerite samo v bistveno. Le tako se boste izognili napačnim odločitvam.

RIBI – Nenehno odvračate misli od svoje glavne naloge. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste nalogo za nekaj časa preložili.