Astronapoved

Horoskop za petek, 31. marca

Danaja
31. 3. 2023, 05.37
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v raku, ob 0.31 preide v tehtnico.

Profimedia
/

OVEN – Danes boste tako zaposleni s službenimi obveznostmi, da bo šlo dogajanje za domačimi zidovi nekako mimo vas. Popoldne boste veseli in sproščeni.

BIK – V službi boste poprijeli za delo, popoldne boste bolj sproščeni. Luna v ognjenem levu bo poskrbela, da bo zabava, ki jo boste priredili, uspela in bodo vsi uživali.

DVOJČKA – Danes boste imeli kar nekaj težav na delovnem mestu, predvsem ker boste nemirni in neučakani. Uteho boste iskali v objemu partnerja/-ice.

RAK –  Čeprav je pred vami poslovno uspešen dan, boste utrujeni, saj bo uspeh odvisen od drugih. Poslovni partnerji vas bodo upoštevali.

LEV – V službi boste prodorni in kljub negodovanju nekaterih si boste izborili boljši položaj. Pričakujete lahko denarno nadomestilo za ves vloženi trud.

DEVICA – V službi boste izstopili iz svojih okvirov skromnosti in tokrat boste pokazali, kaj zmorete. Vsekakor boste želeli, da sta vaša delo in trud opažena.

TEHTNICA – Dopoldne boste popolnoma sproščeni in pripravljeni na povezovanje z drugimi, popoldne se boste predajali melanholiji in se zapirali v svoj svet.

ŠKORPIJON – V službi boste ambiciozni, saj boste želeli na vsak način dokazati, da zmorete bolje kot drugi. Tisti, ki ste na položaju, boste dokazovali svoj prav.

STRELEC – Včasih je bolje, da se na daleč izognete osebi, ki vas spravlja z običajnih tirnic. Trenutno res potrebujete mir in uravnoteženost.

KOZOROG – Danes bo Luna v znamenju leva in dobro si je privoščiti čas samo zase ter se resnično sprostiti. Čas bo, da samski pogledate malo naokoli.

VODNAR – Danes bo zelo pestro, saj bo želel/-a partner/-ica z vami nekaj razčistiti. A ko bosta začela resen pogovor, se bo umaknil/-a.

RIBE – Danes bo Luna v ognjenem levu, tako da boste zadovoljni s svojimi dosežki in se boste lahko malo pohvalili. Bližnji vas sicer gledajo malo postrani.