Astronapoved

Horoskop za petek, 14. aprila

Danaja
14. 4. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v vodnarju.

Profimedia
/

OVEN – Glede vašega položaja se bo pojavil nov dejavnik, na katerega boste morali računati. Če ga boste pravilno vključili v svoje načrte, vam sčasoma lahko prinese finančno korist.

BIK – Nekomu boste povedali, kar mu gre. Čeprav lahko to izzove manjši spor, vendarle ne bi bilo prav, da vas kritizira oseba, ki je med vašim trudom sedela križemrok.

DVOJČKA – Preveč vztrajate in tako delate velikansko napako, ki se je ne zavedate, tudi v odnosih s partnerjem ali prijateljem. Stvari se bodo urejale počasi, medtem pa pazite glede stroškov.

RAK – V telovadnici vam bo nekdo pokvaril razpoloženje, zato se čim prej pogovorita na štiri oči, da ne bo dolgotrajnih zamer. Ljubezensko življenje bo razgibano in polno preobratov.

LEV – Na delovnem mestu vam bo nadrejeni obljubil boljšo plačo, zato pri projektih ne bodite izbirčni, temveč se lotite dela. Samski pa tudi vezani boste nenehno s kom spogledovali.

DEVICA – Samo od vaše iznajdljivosti je odvisno, koliko boste iztržili iz neke zanimive priložnosti. Ne izmikajte se sestankom in odločitvam, zgrabite priložnost, ki se ponuja.

TEHTNICA – Končno boste stopili v ospredje in s svojim znanjem pomagali drugim. Na delovnem mestu bo zanimivo in zdelo se bo, da morate nekoliko počakati in premisliti.

ŠKORPIJON – Lahko ste mirni, saj se bo ljubezensko obzorje počasi razsvetlilo in znašli se boste v pravi družbi. Le nikar ne ponavljajte napake in se ne ukvarjajte s težavami ljudi, ki vas le izkoriščajo.

STRELEC – Glede srečanja boste precej ravnodušni, toda razpletlo se bo drugače, posebno ob nepričakovanem preobratu v popoldanskih urah. Očitno je, da potrebujete zagon.

KOZOROG – Do ljubljene osebe se obnašajte tako, kot bi radi, da se ona obnaša do vas. Ljubezenske spremembe, ki prihajajo, utegnejo imeti dolgoročne posledice.

VODNAR – Poslovne obveznosti vas bodo nekoliko obremenjevale, toda konec dneva bo pozitiven. Pomembno bo, da se boste tudi sprostili in harmonično pogledali na življenje okoli sebe.

RIBI – Manjši nesporazum bo zaznamoval sicer čisto prijeten dan. Izberite vljuden način in preverite, ali ljudje natanko vedo, kaj pričakujete od njih in kakšne so dolžnosti.