Zapisano v zvezdah

Horoskop za ponedeljek 12. december

Danaja
12. 12. 2022, 05.55
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Živahno boste komunicirali in sodelavcem dokazali, da znate deliti svoje zamisli. Ker boste zasledovali svoje ideje, boste uporabili ves svoj šarm, da jih uveljavite.

BIK – Luna bo v fazi upadanja, kar vas bo spomnilo, da morate nekaj dokončati. Uspešni boste in končno si boste lahko vzeli več časa za svojega partnerja/-ico.

DVOJČEK – Luna v znamenju optimističnega leva vam bo povrnila samozavest. V službi se boste obremenjevali, ker se bo za vas zavzela oseba, ki vas spoštuje.

RAK – Danes bo luna potovala preko sosednjega leva in čutili boste potrebo po ustvarjalnem načinu pridobivanja sredstev. Veseli boste, ko boste dobili zagotovilo zanje.

LEV – Luna bo prehajala vaše znamenje in imeli boste več energije in volje. Potrebujete sprostitev in danes si lahko privoščite večerni sprehod po osvetljenem mestu.

DEVICA – Danes boste boljše volje in povrnil se vam bo optimizem, ki izvira iz potrebe, da se ne obremenjujete z mnenji drugih ter da upoštevate svoje potenciale.

TEHTNICA – Danes bo luna v ognjenem levu podpirala vašo družabnost. Začutili boste veliko željo, da se družite s prijetnimi ljudmi, ki vas podpirajo.

ŠKORPIJON – Današnja povezava Lune z resnobnim Saturnom vas bo spodbujala, da pred prazniki uredite večino službenih obveznosti in neodložljive opravke.

STRELEC – Danes bo Luna prehajala ognjenega leva, kar vas bo spodbudilo k sproščenosti. Malo boste polistali po katalogih ali si ogledali zanimiv dokumentarec.

KOZOROG – Današnja Luna v znamenju ognjenega leva vas bo izčrpala, tako da boste kljub uspešnemu delovnemu dnevu komaj čakali večer, da boste v miru uživali.

VODNAR – Luna v levu vas bo prisilila, da boste malo bolj razmislili o svojih odnosih. Čeprav se včasih potrudite, ljudje težko razumejo vašo težnjo po umiku.

RIBI – Danes končno ne boste samo delali. V ljubezni boste malo bolj strpni in veselili se boste vsakega trenutka posebej. Tak način vedenja bo spodbudil povezanost.