Astronapoved

Horoskop za petek, 9. decembra

Danaja
9. 12. 2022, 05.24
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v dvojčkih, ob 8.49 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Luna bo prešla v nežno znamenje raka in »baterije« si boste polnili v družbi svojih najdražjih, kar bo blažilo negativne vibracije, ki so bile prisotne ob ščipu.

BIK – Končno se boste zavedeli, da spremembe, ki so se napovedovale, niso nujno slabe in da prihajajo nove priložnosti, vi pa imate možnost, da jih lepo razvijete.

DVOJČKA – Danes bo Luna v znamenju družinskega raka, posvetili se boste svojim občutkom in si prizadevali tudi drugim pokazati, kaj v resnici čutite.

RAK – Luna bo od jutra prehajala vaše znamenje in končno se boste odpočili, tudi v prijetnih uricah, ki jih boste zvečer preživljali v krogu domačih.

LEV – Danes bo vzdušje med vami in partnerjem res romantično. Delila bosta radostne trenutke in si izpovedala skrite občutke, kar vama bo prineslo olajšanje.

DEVICA – Danes bosta popoldan in večer namenjena uživanju in druženju s prijatelji, ki jih boste povabili k sebi domov in jim z veseljem pripravili pravo pojedino.

TEHTNICA – Luna bo prešla v občutljivega raka. Ne vznemirjajte se preveč, trenutno je situacija res kritična, a lahko kmalu marsikaj rešite v svojo korist.

ŠKORPIJON – Danes bo Luna v znamenju družinskega raka, kar bo precej sprostilo vzdušje. Ukvarjali se boste s pripravljanjem obrokov za svoje drage.

STRELEC –Luna bo prehajala nežnega raka, kar vas bo pomirjalo. Več časa si boste vzeli za družinske člane, ki vam bodo naklonjenost z veseljem vračali.

KOZOROG – Po včerajšnji polni luni, ki je imela na vas močen vpliv, je čas, je da najdete nove izzive in prepoznate ljudi, ki še kako cenijo vaše prizadevanje.

VODNAR – Po vsej verjetnosti boste morali podaljšati svoj delovnik. Pri tem se ne boste počutili kot žrtev, saj se zavedate, da morate narediti nekaj za skupno dobro.

RIBI – Danes bo Luna v vodnem raku in lepo se boste imeli v družbi nekoga, ki vam veliko pomeni. Pri tem ne boste veliko razmišljali in se boste prepustili svojim občutkom.