Astronapoved

Horoskop za soboto, 10. decembra

Danaja
10. 12. 2022, 06.34
Posodobljeno: 10. 12. 2022, 09.06
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v raku.

Profimedia
Tehtnice in device boste dobro razpoložene.

OVEN – Luna bo prehajala družinskega raka, tako da bo tudi sobota bolj družinsko obarvana. Srečni in zadovoljni boste s tem, kar imate, in ne boste želeli več.

BIK – Luna v raku bo dobro vplivala na vaše razpoloženje, posebno dobro se boste počutili v družbi prijateljev. Prosto soboto boste izkoristili za prijetno druženje.

DVOJČKA – Luna v znamenju sosednjega raka vas bo opogumila, da boste malo pregledali stanje svojih financ. Predvsem zato, ker načrtujete pomembno investicijo.

RAK – Vaša vladarica Luna bo danes v vašem znamenju in vas bo spodbujala k nežnostim. Zvečer boste najbolj uživali v objemu partnerja ali pa v prijateljski družbi.

LEV – Luna v pasivnem znamenju raka bo povzročila, da boste zjutraj težko vstali in bo prebujanje res malo težje. Ne obremenjujte se, raje si privoščite počitek.

DEVICA – Danes boste zelo razpoloženi. Poklicali boste prijatelje in znance, da z vami preživijo popoldne, in uživali v družbi. Nekomu boste priznali svoje občutke.

TEHTNICA – Kljub soboti in mirnemu družinskemu vzdušju boste v glavnem razmišljali o poslu in vas bo zelo težko prepričati, da se sprostite in pozabite na skrbi.

ŠKORPIJON – Luna bo danes prehajala vam sorodno znamenje, vodnega raka. Uživali boste v krogu svoje družine, z veseljem se boste ukvarjali z otroki in nemočnimi.

STRELEC – Luna bo danes prehajala znamenje raka. Vse bolj se zavedate, da morate marsikaj v odnosu z drugimi spremeniti in postaviti na bolj zdrave temelje.

KOZOROG – Imate občutek, da se vsi okoli vas preprosto preveč obremenjujejo z vami in vam neprestano delijo nasvete. Zdi se vam, da imajo svoje interese.

VODNAR – Luna v vodnem in preveč pasivnem raku bo danes vplivala na vašo odločnost, da se postavite zase. Vztrajali boste nekaj časa, nato vas bo prevzelo sočutje.

RIBI – Luna v znamenju sočutnega raka vas bo danes spodbujala k zares ljubeznivemu odnosu do osebe, ki jo imate najraje. Uživali boste v romantiki.