Astronapoved

Horoskop za soboto, 19. novembra

Danaja
19. 11. 2022, 07.00
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v devici, ob 11.57 se pomakne v tehtnico.

Pixabay
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Danes boste pod vplivom Lune v znamenju tehtnice več prostega časa posvetili svojemu partnerju. Začeli se boste intenzivno zanimati za njegovo delo.

BIK – S partnerjem boste od poldneva dalje usklajena, saj bo Luna prešla v vam sorodno znamenje tehtnice. Romantično vzdušje in topli odnosi bodo cveteli.

DVOJČKA – Dopoldne boste malo slabe volje, odganjali boste svoje zmedene misli, saj boste pod ugodnim vplivom Lune v znaku tehtnice prizadevni in ambiciozni.

RAK – Mehkoba, sočutje in prijetni odnosi bodo danes prevladovali. Predvsem sodelavci bodo tisti, ki vas bodo pogosto prosili za pomoč, ki jim je ne boste odrekli.

LEV – Danes boste imeli polne roke dela in seveda polno glavo zamisli, kako in na kakšen način spremeniti določene zadeve, da bi delovale bolje in hitreje.

DEVICA – Z lahkoto boste sodelovali z drugimi, imeli boste več energije ter zaključevali in popravljali projekte. Predvsem boste zbirali finančna sredstva za nov projekt.

TEHTNICA – Luna bo od poldneva prehajala vaše znamenje. Popoldne boste čez mero romantični tudi tisti, ki ste v zvezi, saj boste želeli ponovno osvojiti partnerja.

ŠKORPIJON – Čustveni boste, a tudi nemirni, saj boste od partnerja zahtevali, da vam čustva vrača z enako mero kot vi njemu. Včasih tu pač ni avtomatizma.

STRELEC – Danes boste pomagali nekomu, ki vam bo potožil, da se mu dela krivica. Če ste samski, bi vas ta oseba lahko zelo zanimala. Potrudite se, ne bo vam žal.

KOZOROG – Privlačni in zabavni boste, tako da bodo povabila na zabave kar deževala. Oglasijo se lahko prijatelji, in če boste potrebovali podporo, jo boste dobili.

VODNAR – Luna v tehtnici bo pomagala, da boste k svojemu projektu povabili tudi druge. Čeprav vam bodo sledili, bodite previdni, da vas tekmeci ne premagajo.

RIBI – Srečni boste, kot že dolgo ne! Nekaj planetov vam nudi močno podporo, a ker se prav vsi ne počutijo dobro, pozitivne energije izkoriščajte previdno.