Astronapoved

Horoskop za petek, 18. novembra

Danaja
18. 11. 2022, 05.15
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v devici.

Pixabay
Horoskop za današnji dan ...

OVEN – Vpliv Lune v zemeljski devici vas bo danes prisilil, da boste pridno izpolnjevali službene obveznosti, ki se bodo v obliki nerešenih zadev kopičile na vaši mizi.

BIK – Pri delu vas bo podpirala Luna, ki bo v znamenju device. Venera v znamenju Strelca pa vas bo vznemirjala, saj boste imeli občutek, da vam je partner premalo predan.

DVOJČKA – Pred vami je naporen dan in težko boste lovili ravnovesje med obveznostmi, zahtevami drugih in svojimi željami, ki bodo stremele k počitku in sprostitvi.

RAK – Aspekti bodo prinašali mešane vplive, a v glavnem boste veseli, saj bo Luna v zemeljski Devici. Komunikacija s sodelavci in kolegi bo odlična, kar vas bo pomirilo.

LEV – Z Luno v devici se boste trudili uskladiti svoje finance in potrebe ter želje. Po eni strani bi želeli ustreči svojim domačim, ki si želijo več vašega sodelovanja.

DEVICA – Energija Sonca v znamenju skrivnostnega škorpijona se bo združila z Lunino, kar seveda prinaša novo moč. Začutili boste, da vam ta čas prinaša izzive.

TEHTNICA – Dan vam bo prinašal občutek, da morate nekaj narediti na področju financ in da zagnano delo v teh časih ni dovolj, da bi si zagotovili varno prihodnost.

ŠKOPRIJON – Sonce v vašem znamenju vam je morda dalo malo preveč vetra v krila. Malce se prizemljite in si olajšajte odnose v partnerstvu in v službi.

STRELEC – Danes bodo v ospredju vaši dolgoročni karierni načrti in zelo si boste prizadevali, da ne naredite kakšne napake. Luna v Devici bo spodbudila ambicije.

KOZOROG – Luno v znamenju zemeljske device in Sonca v Škorpijonu boste občutili blagodejno, saj ste se malo naveličali precej burnih dogodkov v zadnjem času.

VODNAR – Luna v Devici vas bo spodbujala, da se posvetite regeneraciji telesa in poskrbite za dobro počutje. Stresi zadnjega časa lahko pustijo davek.

RIBI – Energija Lune devici bo v vas spodbudila misel, v kateri se boste zavedli, da morate v partnerski odnos vlagari več kot doslej, če želite uresničiti svoje cilje.