Astronapoved

Horoskop za četrtek, 17. novembra

Danaja
17. 11. 2022, 05.15
Deli članek:

Sonce je v škorpijonu, Luna je v levu, ob 2.03 preide v devico.

Pixabay
Takole pravi vaš horoskop danes ...

OVEN – V četrtkovo jutro se boste zbudili spočiti in polni delovnega elana. Dan bo tako mineval v duhu dobrega sodelovanja in upoštevanja želja in zamisli drugih.

BIK – Četrtek se bo za vas začel spodbudno, saj bo Luna v natančni devici in boste določene zapletene zadeve spravili v red. Pri tem vam bodo pomagali najbližji.

DVOJČKA – Luna v devici bo danes ubirala bolj umirjen ton, saj je v upadanju in bo izgubljala svojo moč do mlaja. Čas bo primeren za počitek ter obnovo telesa in duha.

RAK – Danes bodo v ospredju odnosi s tistimi, ki jih imate najraje, morda so to vaši dolgoletni prijatelji, lahko tudi bratje ali sestre. Ne bo vam težko kaj postoriti zanje.

LEV – Četrtek se bo začel precej nemirno, saj vas bodo v službi zasuli z delom. Pri tem se bo še sodelavec do vas vedel precej arogantno in bo od vas pričakoval pomoč.

DEVICA – Dan se bo začel z Luno v vašem znamenju. V zadnjem obdobju ste dosegli velik napredek na področju osebnostne rasti in uskladili čustva z razumom.

TEHTNICA – Luna v znamenju device bo še bolj poudarila vašo krhkost. Prav mogoče je, da se boste poslovili od določenega načina razmišljanja, ki ni prinašal rezultatov.

ŠKORPIJON – Zasanjani boste, počasni in vdani v usodo. Merkur se bo preselil v sosednjega strelca, kar bo poudarilo vašo drugo, finančno hišo. Čas bo, da uredite finance.

STRELEC – Danes boste začutili vibracije Merkurja, ki bo vstopil v vaše znamenje, kar bo poudarilo vašo ognjeno prvo hišo ega. Odličen čas za vse nove projekte.

KOZOROG – Luna v zemeljski devici vas bo spodbujala k učenju in raziskovanju. Brskali boste po spletu in iskali informacije, mnogi se boste poglobili v priročnike.

VODNAR – Danes bo Merkur prestopil v znamenje strelca, kar bo poudarilo vašo deveto hišo učenja in potovanj. Končno boste našli pogum, da uresničite ideje.

RIBI – Partnerjeve zahteve vas bodo precej obremenjevale, saj boste imeli občutek, da se že preveč uklanjate in v resnici delate samo za svojo družino