Astronapoved

Horoskop za sredo, 28. septembra

Danaja
28. 9. 2022, 05.34
Posodobljeno: 28. 9. 2022, 08.17
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v tehtnici, ob 1.14 preide v škorpijona.

Dreamstime
Katerim znamenjem je današnji dan še posebej naklonjen?

OVEN – Današnje obveznosti bodo v zvezi z nepremičninami, davki ali dolgovi. Odkritosrčna Luna v škorpijonu in povezava Marsa s Saturnom pomagata k uspehu.

BIK – Danes bodo v ospredju odnosi z vašimi najbližjimi. Luna bo prešla v vašo partnersko sedmo hišo in sprožila ognjene debate, ki pa bodo hitro izgubile svojo moč.

DVOJČKA – Dan bo strasten, saj se bo Luna preselila v škorpijona, kar bo razrvalo vašo šesto hišo dnevnih obveznosti. Pazite pri rutinskih opravilih, da ne bo napak.

RAK – Raki boste odlične volje, saj bo Luna poudarila vašo peto hišo. Všeč so vam dnevi, ko se lahko v službi in doma prosto odločate, kaj boste delali, in je dinamično.

LEV – Izogibajte prepiranju z bližnjimi, ki bodo po nepotrebnem iskali spore. Osredotočite se na svoje delo, ki je trenutno bolj pomembno in bo prineslo dobiček.

DEVICA – Danes se izogibajte nepremišljenih izjav, saj lahko določene besede močno prizadenejo nekoga, ki vam veliko pomeni. V prepirih bo pametno, da vi popustite.

TEHTNICA – Prehod Lune v škorpijona vas ne bo ganil, saj stvari, ki vam niso všeč, preslišite. Pozor na finančnem področju, saj je lahko dan izredno uspešen.

ŠKORPIJON – Luna bo danes prešla v vaše znamenje, kar bo omogočilo veliko pozitivnih poslovnih dogovorov, saj se bo vrnila vaša naravna ambicioznost.

STRELEC – V službi se boste težko zbrali, ker bo Luna prešla v muhastega škorpijona in bo na udaru vaša dvanajsta hiša. Vseeno boste precej motivirani.

KOZOROG – Kozorogi boste imeli naporen dan, saj se bo impulzivna in strastna Luna v škorpijonu malo mešala z vašim pragmatičnim pogledom na zadeve.

VODNAR – Sanjavi in družabni vodnarji imate redko težave z nadrejenimi. Danes bo zaradi prehoda Lune v muhastega škorpijona tudi vam malo prekipelo.

RIBI – Vedno, ko je Luna v muhastem škorpijonu, veste, da vas čaka dinamičen dan, poln razprav in morda prepirov, a bo na koncu prinesel očiščenje.