Tedenski horoskop

Preverite, kako vaše misli zaznamujejo vaša dejanja

Andreja Novak, astrologinja
25. 9. 2022, 19.26
Posodobljeno: 25. 9. 2022, 19.32
Deli članek:

Juhej, v nedeljo pride Merkur nazaj v direktno fazo, zato te dni še posvetite razmisleku, kako s svojimi mislimi vplivate na svoja čustva, reakcije in posledično dejanja.

Dreamstime
»Z lahkoto in ljubeznijo se odpiram novim in neznanim virom prihodka.«

S spoznanji se ne obremenjujte, dovolj je, da jih zaznate in sprejmete, pa se bo že začelo vse dogajati v drugačno, bolj pozitivno sodelujočo smer. Zadovoljni boste.
Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čim bolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Z lahkoto in ljubeznijo se odpiram novim in neznanim virom prihodka.«

Oven 
LJUBEZEN
Sprostitev in pogovor s partnerjem vam bo koristil, saj vam bo pomembno, da razume vašo situacijo. Samski sprejmite povabila simpatije in preverite, če si že želite zaživeti v dvojini.
ZDRAVJE
Sprejmite odgovornost za tiste stvari, ki jih vi želite v življenju. Ne čakajte, da vam bo življenje prineslo vse na pladnju. Čas je za pogovore in komunikacijo s smislom. Tako lahko uresničite skoraj vse.
DENAR
Uspešni boste, kar vam bo odpiralo vrata v večji javni uspeh. Zagovarjajte vse, v kar verjamete. Ne iščite lahkega izhoda iz situacije, saj je zdaj na preizkusu vaša filozofija življenja. Držite se je in si dovolite, da vas podpre življenje v vsem, v čemer ste iskreno vi.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če se boste držali sistema in reda, ki si ga boste določili. Če ste se vključili v izobraževanje, poskrbite, da boste znanje sprejemali v dobri koži. Na ta način boste lahko veliko naredili in presegli samega sebe. To vam bo okrepilo dobre pogoje za pridobitev materialnih dobrin.

Bik
LJUBEZEN
Zmedeni boste v domačem krogu, saj nič ne bo šlo tako, kot ste načrtovali. To vas bo spravilo v slabo voljo, le težko boste kazali prijeten obraz. Sprostite se in prakticirajte hvaležnost, ki vas bo povezala z vladarico Venero, ki prihaja v znamenje harmonične tehtnice in vas v vsem podpre.
ZDRAVJE
Žareli boste v dobrem počutju in godilo vam bo, da se ne bo treba veliko pregovarjati tako doma kot v službi, saj se bodo vsi hitreje strinjali z vami, a sočasno bo tudi vam vseeno, če ni vse tako, kot si želite.
DENAR
Nestrpni boste in želeli na lep način izpeljati stvari po svoje, pa se ne bo izšlo, zato se boste lotili bolj neposrednega pristopa, s tem pa prizadeli domače in prijatelje. Slabega vtisa ne boste mogli popraviti, tako da – previdno.
Kje vas čaka sreča?
Spravljivost bo na vseh straneh. To vam bo postalo všeč, tako boste morda postali malo bolj popustljivi do družine in prijateljev pa tudi do sodelavcev. Flirtanje vam bo v krvi, a ne boste pretiravali v tej smeri, samo osrečili boste svoje srce in dokazali, da še niste za v staro šaro.

Dvojčka 
LJUBEZEN
Pripravljeni boste na večje spremembe tako doma kot v službi, pri tem pa precej sodelovali s prijatelji pa tudi z domačimi. Vsi bodo zadovoljni z vašim novim pristopom.
ZDRAVJE
Ne odlašajte z nekaterimi potrebnimi stvarmi, saj se lahko zgodi, da se bo vse drugače razpletlo. Navidezno boste motivirani za nove korake, a ne boste želeli prevzeti odgovornosti. Trmasti boste pri nekaterih ciljih, ne glede na to, da jih ne boste mogli sami uresničiti, kar lahko zamaje vaše dobro počutje.
DENAR
Osredotočeni boste na konkretne materialne stvari. Morda se boste ves teden ukvarjali samo s hišo, popravili in urejevanjem vsega, za kar si želite, da je doma drugače. Pogovorite se s tistimi, od katerih potrebujete pomoč, samo tako boste uspešno zaključili določene stvari.
Kje vas čaka sreča?
Ne jezite se, če mojstri zamujajo in če se stvari ne uredijo takoj. Srečni boste, če boste opustili nemir in slabo voljo, saj bo vse prehodnega značaja. Konec tedna postane Merkur direkten in vas bo lepo podprl v vsem, kar boste želeli urediti, končati, prenoviti.

Rak
LJUBEZEN
Ne zagovarjajte drugih v njihovih dejanjih, saj ne poznate celotnega ozadja. Lahko se zgodi, da boste zastavili svoj ugled za nekaj, česar sploh ne poznate, in sebe zaustavili v dobrih odnosih.
ZDRAVJE
Nujno je, da najdete in ohranjate svoj notranji mir, če želite, da se vam zdravje ne poslabša. Ne dovolite, da vas dogajanje v okolici prevzame, da pozabite na načrte in obljube. Lahko se zgodi, da bodo bližnji imeli dovolj čakanja na vaše optimalno stanje za pogovore. Ne bežite od odgovornosti, ne glede na to, kako se bojite, da bi potem postalo življenje dolgočasno.
DENAR
Imeli boste željo po novih delovno-prijateljskih odnosih, a boste prehitro želeli, da je vse po vaše. To bo ujezilo sodelavce, saj so v nekatere stvari vložili več časa in truda, da bi kar popustili. Previdno.
Kje vas čaka sreča?
Preverite, koliko stikov s prijatelji je povezanih z vašim konkretnim življenjem, koliko pa zgolj zaradi ohranjanja hrepenenja iz preteklosti, s katero ste še vedno romantično povezani. Spoznanja vas bodo osrečila.

Lev 
LJUBEZEN
Priložnost boste imeli urediti nekatere stare odnose, na kar boste zelo ponosni. Ljudje vam bodo zaupali. Morda se boste končno odločili za pozitivne spremembe v ljubezenskem življenju.
ZDRAVJE
Romantično boste razpoloženi in želeli v dvojini praznovati skupni čas. Iz tega se bo razvil določen obred, ki bo ohranjal ljubezen in številne darove med vama. To bo močno okrepilo vaše dobro počutje.
DENAR
Ponosni boste na svoje nove dosežke. Prehitro se boste pohvalili okolici ter si nakopali precej ljubosumja in s tem stresa. Pazite, komu zaupate, usmerite se v tiste odnose, ki vas zares veselijo. Zvezde bodo podprle lepa darila v vašo smer, finančno blagostanje se vam bo okrepilo. Kar skrbni boste, da boste vse to dobro organizirali, sočasno boste imeli še čas za ljubezen. Morda boste prejeli celo večjo dediščino.
Kje vas čaka sreča?
Prejemali boste darove in srečo sočasno. Če ste sveže zaljubljeni, se boste morda ta teden ali poročili ali pa se odločili za poroko, saj se vam bo vse zdelo tako usodno, da boste želeli potrditi tudi uradno.

Devica 
LJUBEZEN
Želeli si boste konkretnih rezultatov, vse ostalo vas v tem času ne bo zanimalo. Ljubezen bo počakala, a vaši cilji in ideje, ki bodo v tem času dobili pravi navdih, bodo želeli takojšnjo realizacijo.
ZDRAVJE
Opustite nemir in slabo voljo, saj vas bodo zvezde že drug teden podprle v vsem, kar boste želeli urediti, končati, prenoviti ali aktivirati Pripravljeni boste na večje spremembe tako doma kot v službi. Predvsem v službi boste povzročili pravi preobrat.
DENAR
Ne vztrajajte v stvareh, v katere niste prepričani. Lahko si namreč nakopljete večje težave, zato vse dobro preverite. Naučite se strpnosti. Na vsak način boste želeli dokončati nekatere odprte stvari, a preprosto ne bo šlo. Ne hodite z glavo skozi zid, raje si vzemite čas in vse dobro premislite, da boste z zaključkom zadovoljni.
Kje vas čaka sreča?
Merkur v vašem znamenju se konec tedna obrača, kar vas bo zelo osrečilo in vas podprlo v vseh odprtih projektih. Do takrat si stvari zapisujte in naredite dober načrt, ki se bo aktiviral prihodnji teden, saj bodo takrat energije boljše.

Tehtnica 
LJUBEZEN
Čustveno se boste odprli življenju, vse se vas bo dotaknilo. Morda se bo vrnila stara ljubezen, morda boste uspešno obnovili zdajšnjo. Zadovoljni boste z dogajanji in sproščeno sodelovali v vsem. Strastni boste v vsem, kar vas veseli, a nestrpni do tistih, ki vas bodo obremenjevali s svojimi stvarmi. Ne boste imeli potrpljenja za neumnosti in za metanje časa v prazno.
ZDRAVJE
Odlično počutje vas bo zajelo in polni boste navdušenja, upanja in želje, da čim bolj uredite svoje najljubše stvari. Venera 29. septembra prehaja v vaše znamenje. Podprla vas bo na način, da vam bo življenje prineslo tisto, kar najmočneje vibrira v vas in vašem srcu. Bolje boste razpoloženi in vse vam bo odlično steklo.
DENAR
Zvezde vas spet vabijo v obdobje kreativnega sodelovanja, komuniciranja in polnega sodelovanja. A ne pozabite na ljubezen do sebe, ki bo v tem času še nadvse pomembna in praktična.
Kje vas čaka sreča?
Z ljubeznijo boste pritegnili vse rešitve pa tudi tiste dobre stvari, ki jih ima duša pripravljene za vas, kar vas bo zelo osrečilo.

Škorpijon
LJUBEZEN
Polni boste moči in samozavesti in zdelo se vam bo, da nič ne more iti narobe. Ne prehitevajte dogodkov, saj se lahko marsikaj zgodi, še posebej, če ne boste sproti preverjali vseh korakov.
ZDRAVJE
Ne pozabite na svoja čustva in intimne povezave, ki vam lahko zelo izboljšajo počutje in vizijo za prihodnost. Tisti v zvezi namenite več časa partnerju, samski pa povabite simpatijo na zmenek. Ta je lahko kar doma, če boste kaj dobrega skuhali. To bo predvsem vam izboljšalo počutje.
DENAR
Pri uresničitvi kreativnih idej boste morali bolj skrbno izbirati ljudi za pomoč in pogovore. Nekateri bližnji vam bodo želeli pomagati, a vam bodo bolj v breme kot pomoč, ker jim boste le težko kaj razložili. To bo prineslo dobre in kreativne ideje v celoten kolektiv, kar bo prineslo veliko blagostanja in pomoč mnogim.
Kje vas čaka sreča?
Sreča vam bo naklonjena. Veliko stvari boste zdaj ne le naredili, temveč začeli nov sistem doma in v službi, da boste razbremenjeni in imeli več časa zase.

Strelec 
LJUBEZEN
Odlične poslovne ideje vas bodo razveselile, želeli boste to podeliti v ljubezni, kjer pa ne boste deležni toliko odobravanja. Domači vam bodo očitali, da mislite samo nase in da pozabljate nanje. Pazite na iskrice strasti, ki jih lahko prižigajo številne simpatije, da vas ne odmaknejo od fokusa.
ZDRAVJE
Pazite, da ne boste padli v iluzije glede simpatij. Ne projecirajte svojih želja in iluzij ter se ne prepričujte v veliko ljubezen zaradi strasti. O vsem se odločajte po srcu, saj vam ostalo lahko prekriža način delovanja. Dobro počutje bo visoka cena, ki jo boste na koncu morali plačati.
DENAR
Zadovoljni boste z dogajanjem in sledili poslovnim korakom ter upali, da vas bodo povezali tudi z ljubeznijo ali vsaj zanimivim druženjem. Če želite spremembe na tem področju, se jim morate odpreti.
Kje vas čaka sreča?
Želene stvari se bodo hitro odvijale s pomočjo okolice, kar vas bo osrečilo. Če se boste povsem predali ljubezni, zaljubljenosti in zmenkom, bodo seveda ostale stvari morale počakati.

Kozorog 
LJUBEZEN
Strast vam bo zameglila um, tako da ne boste jasno videli, kaj se dogaja. Zato ne odreagirajte na nič, v kar niste prepričani, saj si lahko ustvarite več težav po nepotrebnem. Počakajte, da se vse umiri. Bodite pozorni na svojo intenzivnost v odnosih, ki vam bo pokazala vaše podzavestno stanje, ne toliko stanje drugih.
ZDRAVJE
Ne hitite z odločitvami ter se ne spravljajte v stres in začaran krog negativnih misli. Stari in skriti sistemi bodo prišli na plan, ozavestili boste svoje podzavestne povezave. S hvaležnostjo boste vse opustili hitro in brez zapletov, samo odločitev je potrebna. Počutje se vam bo precej izboljšalo.
DENAR
Popazite na svoje misli in besede, še posebej v povezavi s službo in zdravjem. Ne govorite stvari, ki jih ne mislite resno, saj pozneje ne boste mogli prepričati nikogar, da ni šlo zares.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, ko boste spoznali, na katere ljudi ali dogodke najbolj intenzivno odreagirate. Ugotovili boste, kaj vas najbolj skrbi oz. kaj je dobro razčistiti pri sebi, da se te reakcije umirijo.

Vodnar
LJUBEZEN
Strah vas bo spremembe, saj boste želeli ohraniti svoje dobro počutje. Minule težave z zdravjem so vas pustile zaskrbljene, a pri tem ste kar pozabili, da ste si veliko tega zakuhali sami. Ne iščite hitrih rešitev.
ZDRAVJE
Novi začetki bodo v vas prebudili željo po svobodi in druženju. Ne boste več prenesli dnevne rutine in skrbi za vse okoli sebe. Utesnjenost vas bo spremljala in iskali boste rešitev, za katero že veste, da je v vas. Samo s sistematičnostjo in vztrajnostjo boste dosegli to, kar iščete.
DENAR
Optimistični boste do sprememb v službi, a boste želeli imeti ves nadzor, kar pa bo obremenilo predvsem vas. Odločite se, kaj si zares želite, in se o vsem pogovorite. Ne iščite stranskih poti.
Kje vas čaka sreča?
Uspelo vam bo, še posebej če boste osredotočeni nase in na stvari, ki jih morate in želite izpeljati. Ne usmerjajte drugih in se ne zapletajte v njihove stvari. Vse te novosti vam bodo dale nov zalet, ki se bo najhitreje poznal v vašem uspehu v javnosti, ki bo prinesel obilje tudi na dolgi rok, kar vas bo osrečilo.

Ribi
LJUBEZEN
Odnosi vam bodo pomembni, a boste pozabili, da je dobro bližnjim jasno pokazati, kaj zares želite od njih. Zato se ne igrajte žrtve, če ste si sami zakuhali zmedo. Pogovorite se.
ZDRAVJE
Pogovori bodo v vas prebudili strastne trenutke in spomine, ki bodo aktivirali vašo kreativnost, da se boste lotili zanimivih stvari. Ne iščite lažje poti, temveč si vzemite dovolj časa za vse, predvsem za svoje počutje.
DENAR
Želene stvari se bodo odvijale hitreje in močneje, kot ste pričakovali. Tako boste čisto po naključju odkrili svoj ključ do uspeha, ki vam bo lahko služil celo življenje, če ga seveda ne boste prehitro pozabili. Kar precej stvari ste dobro aktivirali v zadnjem času, zato ste zadovoljni s sabo. Dober občutek boste imeli, da ste na pravi poti, kar je res. Resnično ste lahko mirni. Skozi sproščenost in sledenje intuiciji se vam bo zdelo, da se vse potrebno kar samo sestavlja.
Kje vas čaka sreča?
Uspeh vas bo presenetil, saj se vam bo zdelo, da se niste dovolj trudili, ker ne boste nič opravljali s težavo, temveč vse s svojo polno zbranostjo in sproščenostjo.