Preverite svoje znamenje

Horoskop za ponedeljek, 26. septembra

P.K.
26. 9. 2022, 06.00
Posodobljeno: 26. 9. 2022, 10.28
Deli članek:

Danaja je za vas pripravila današnjo astrološko napoved.

Dreamstime
So vam zvezde in planeti danes naklonjeni?

OVEN – Luna v tehtnici bo danes spodbujala razčiščevanje odnosa s partnerjem. Vaša predstava o pogovoru s partnerjem je, da mirno sedi in posluša vaše mnenje.

BIK – Luna v znamenju sorodne zračne tehtnice, s katero si delite svojo vladarico Venero, vas bo spodbujala k uživanju v lepih stvareh. Želeli si boste obnoviti garderobo.

DVOJČKA – Danes boste pod vplivom lune sproščeni in igrivi kot jesenski vetrič. Tako se boste tudi počutili in drugi bodo uživali ob vragolijah, ki jih boste uganjali.

RAK – Danes boste imeli občutek, da vsi okoli vas pričakujejo, da jim boste nudili podporo in pametne nasvete ter jih usmerjali. Žal imate tudi vi včasih vsega dosti.

LEV – V začetku dneva boste precej zmedeni, saj bo pred vami toliko enakovrednih delovnih nalog, da ne boste vedeli, kako vse opraviti danes.

DEVICA – Ves dan boste posvetili svojim financam. Nikakor vam ne bo jasno, kako kljub varčevanju in zaslužku ne uspete privarčevati toliko, da bi si lahko izpolnili željo.

TEHTNICA – Danes bodo pri delu od vas zahtevali jasne odgovore, ki jih boste težko posredovali takoj, saj vas bosta k neodločnosti spodbujala Luna in Sonce v vašem znamenju.

ŠKORPIJON – Luna in Sonce v tehtnici v vaši hiši nezavednega vam bosta prinesla zanimive sanje. Ko jih boste skušali razvozlati, se boste znašli pred zidom.

STRELEC – Po navadi nimate problema, ko je treba drugim ustreči in pokazati, kako naj se obnašajo v določeni situaciji. Danes boste vi tisti, ki boste potrebovali nasvete.

KOZOROG – Lepa povezava med Venero in močnim Plutonom, ki biva v vašem znamenju, vam bo danes podarila precejšnjo moč, tako da vam bodo drugi sledili.

VODNAR – Imeli boste občutek, da vas sodelavci izrabljajo za rešitev svojih težav, nato pa čisto pozabijo, da ste jim naredili uslugo. Ko pa vi potrebujete nekaj, se vas izogibajo.

RIBI – Jezni boste na nekoga, ki obljublja, da bo pravočasno naredil to in ono, ter se hvali, kako sposoben je, nato pa se izkaže, da vse dopoldneve preživlja na kavicah.