ASTRONAPOVED

Horoskop za torek, 27. septembra

Danaja
27. 9. 2022, 05.40
Deli članek:

Tako Sonce kot Luna sta danes v tehtnici.

Pixabay
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Rastoča luna v znamenju tehtnice vam prinaša nove priložnosti v partnerskem razmerju. Tako vezani kot samski boste dočakali spremembe in možnosti obnovitve zveze.

BIK – Luna v vaši šesti hiši vam bo prinesla, kar ste si najbolj želeli, počitek in umirjenost. Prav potrebovali ste dan, ko bo najpomembnejše vaše zdravje in dobro počutje.

DVOJČKA – Današnja Luna v uravnoteženi tehtnici vas bo napolnila z energijo in v vas prebudila močno strast. Tako samski kot vezani boste v najboljši formi za osvajanje.

RAK – Dopoldan bo zaradi Luninih povezav v vaši naravni četrti hiši zanimiv. Četrta hiša vpliva predvsem na družinsko življenje, ki bo doživelo popolno preobrazbo.

LEV – Luna bo v vaši tretji hiši komunikacij. To je odličen dan za poslovne sestanke in dogovore, predvsem ker bo Merkur kmalu spet potoval direktno in boste lažje delali.

DEVICA – Luna v tehtnici v vaši drugi hiši nadzira poslovni in materialni sektor. Čas še ni najboljši za uresničitev, a v kotičku vaših možganov se bodo iskrile ideje.

TEHTNICA – Končno imate čas, da se malo zaustavite in spočijete. Opustite vse druge načrte in pripravite seznam stvari, ki jih ljubite. Videli boste, kako polno življenje imate.


ŠKORPIJON – Sonce in Luna bosta v tehtnici, v vaši sanjski, dvanajsti hiši, ki bo v vas spodbujala potrebo po sodelovanju in pomoči drugim, predvsem oslabelim.

STRELEC – Zaradi vpliva Lune v vaši sodelovalni enajsti hiši se bo pri delu v skupnih projektih izrazila vaša zmožnost sodelovanja. Veseli boste napredka in spodbude.

KOZOROG – Luna vas bo dopoldne napolnila s pozitivno energijo, saj bo v vaši naravni deseti hiši. Na pravo možnost napredovanja boste morali malo počakati.

VODNAR – Luna bo v vaši deveti hiši, kar lahko pomeni, da boste načrtovali potovanje, po katerem ste hrepeneli, a zaradi obveznosti niste imeli časa zanj.

RIBI – Luna bo v vaši strastni osmi hiši, kar romantičnim ribicam včasih predstavlja manjši problem, saj ste polni energije, ki je ne znate sprostiti.