napoved

Horoskop za četrtek, 14. julija

Danaja
14. 7. 2022, 05.31
Deli članek:

Smejte se življenju, kot se zvezde smejejo vam.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Izjemno lep aspekt med Merkurjem in Uranomvas bo že zjutraj razveselil s svojim pozitivnim delovanjem. Zvečer bo vzdušje še bolj sproščeno in veselo, saj bo luna v družabnem vodnarju.

BIK

Lep poletni dan in prijetni pogovori v hladni senčki bodo samo navidezno vplivali na vas. Izjemno delavni boste, saj boste želeli razbremeniti druge in sami opraviti vse.

DVOJČKA

Luna v sorodnem, zračnem znamenju Vodnarja bo seveda ugodno vplivala na vas. Ves dan boste dobre volje in izjemno klepetavi, saj vas bo spodbujalo prijetno prijateljsko vzdušje.

RAK

Danes si boste vzeli čas zase in svoje prijatelje. Ne bo vam žal ne časa in ne denarja, da jih razveselite. Zavedate se, da morate nekaj spremeniti glede svojih navad.

LEV

Luna bo ves dan potovala preko vam nasprotnega znamenja Vodnarja. S partnerjem boste preživeli en res prijeten dan. Intenzivno bosta načrtovala proste dopustniške dni.

DEVICA

Danes si privoščite zmerno športno aktivnost, saj se morate razgibati svoje telo. Prekomerna umska aktivnost še bolj izčrpava, kot šport. V popoldanskem času boste obiskali prijatelje.

TEHTNICA

Danes boste srečali s prijateljico ali prijatelja s katerim se bosta nostalgično spominjali po vaše lepih preteklih izkušenj in se imeli res lepo. Popoldan si boste vzeli čas zase .

ŠKORPIJON

Današnji dan bo kot nalašč za druženje in zabavo , tako da boste malo zavistni drugim, ki se bodo ukvarjali s športom, vi pa boste vestno izpopolnjevali svoje dolžnosti.

STRELEC

Energije današnjega dne bodo prijetne, zato bo danes idealen čas za zabavno druženje s prijatelji. Razširili boste svoj prijateljski krog in našli nekoga, ki vam bo pomagal.

KOZOROG

Sosednje znamenje Vodnarja bo danes aktivno, saj bo v njem luna. Družba prijateljev in znancev bo pomagala, da boste za hip pozabili na službene zadeve, ki vas bremenijo.

VODNAR

Luna v vašem znamenju bo počasi upadala in ker bo na nebu vladala prijetna povezava med Merkurjem in Uranom boste iskali možnosti poslovnega napredovanja. .

RIBI

Malo raztreseni boste in utrujeni. Preprosto ne boste vedeli kako ustreči sebi , ne da bi prizadeli druge in jih izkoristili za svoje koristi. Obujte športne čevlje in uživajte v rekreaciji.