Nebesni vodič

Angelski blagoslovi so različni, zato si poiščimo pravega za našo priprošnjo

Nevenka Kameni, terapevtka osebnostne rasti
7. 6. 2022, 16.26
Posodobljeno: 7. 6. 2022, 16.33
Deli članek:

Množice angelov so vse okoli nas in vedno brezpogojno na voljo, da nas uslišijo ter nam uresničijo srčne želje.

Profimedia
Rafael skrbi za naše zdravje – in nam uresničuje želje.

Povežite se in povabite angele, da vstopijo v vaše življenje, ter jim dovolite, da vam pomagajo s svojimi blagoslovi in ljubeznijo.
Usmerite svojo željo ali vprašanje na žarek globokega občutenja iz svojega srca. Močnejša in srčnejša je želja, trdnejša bo vaša povezava z njimi.
Morda si v tem času želite novih začetkov, dviga zavesti, telesnega ozdravljenja ali nekaj čisto svojega. Spoznajte svoje prijatelje – bitja luči z neba – in pokličite na pomoč pravega.

Gabriel – vstajenje
Oživljanje nečesa pomeni »prinesti življenje« nečemu, kar se zdi mrtvo, ali vstati od prepričanja o smrti. Prav to nas uči narava vsako pomlad. Tudi vi lahko to storite. Osredotočite se na pozitivne misli, občutke, ideje in se zavedajte, da sta to vaša pravica in resnica od rojstva naprej. Vsak dan, vsako uro, vsak trenutek se osredotočite na luč, ki vas poživlja, in bodite pozorni na občutek hvaležnosti, ki spremlja to povezavo. Pokličite Gabriela, da vas objame s svojim oživljajočim plamenom in da oživi spomin na namen vaše usode.

Rafael – zdravljenje
Njegovo poslanstvo je, da prečisti um, da dvigne vaše razmišljanje in izbriše napačna prepričanja. S čistim umom in odprtim srcem se pojavi neomajna vera in dvigne vaše zavedanje do Višjega jaza. Rafael zdravi vaše celice, tkiva in organe in prečisti krvni obtok. Pojavili se vam bodo telesni občutki, za katere se vam še sanjalo ni, da so mogoči.

Metatron – misli
Ni dovolj, da samo mislite srečne misli. Cilj je prečistiti um napačnih prepričanj, da potem lahko sprejme resnico. Toda preden se povežete s svojo resnico, delujete s površinskim umom pod vplivom avtomatskih reakcij. Delujete zaradi čustev, vplivov okolja, telesnih občutkov, predsodkov … Nič ne pride v fizičen obstoj, ne da bi prej obstajalo kot misel. Pokličite Metatrona, da spodbudi vaš intelekt in razkrije vse, kar vas ima v ujetništvu. Čista domišljija je božji pripomoček za izražanje. Vaše najgloblje misli ustvarjajo zunanjo resničnost z magnetno privlačnostjo. Misli o ljubezni do sebe in udobju ustvarjajo pozitivno življenje. Obsojajoče misli vas ločujejo od drugih ljudi, če pa se smilite samemu sebi in ste maščevalni, si nakopljete bolezen. Kar govorite samim sebi, vpliva na vaše življenje. Iščite vzrok negativnih scenarijev, opazujte, kako se odražajo v vašem življenju in se jih znebite.

Hadraniel – ljubezen
Samo večna ljubezen zadovolji potrebe duše. Prevladujoče čustvo med angeli je božja ljubezen, prevladujoče čustvo med ljudmi pa je strah. Čeprav se pogosto počutite srečne in ljubljene, se v ozadju pogosto skriva strah. Strah pred krutostjo in bolečino življenja lahko naredi okoli srca kletko s palicami, močnejšimi od jekla. Prosite Hadraniela, da bi se zavedali vsakega strahu, ki vam preprečuje, da bi sprejemali ljubezen. Če imate pogum in si strastno želite izkusiti ljubezen, se bo vaša bolečina spremenila v ekstazo, ko boste izkusili božansko ljubezen.

Soqed Hozi – partnerstvo
Ko končno najdete osebo, ki je vaša duša partnerica, postane odnos močno dvigajoč, podpirajoč in zadovoljujoč. Čutite sodelovanje, ki dovoljuje kombinacijo čustev, ustvarjalnih misli in sredstev. Ljubeča se človeka se transformirata s tako neizmerno ljubeznijo, da stara prepričanja preprosto odpadejo, dovoljujoč novim vpogledom in razumevanjem, da zavzamejo njihov prostor. Dokler pa obstajata dva človeka z ločenima voljama, bo obstajal konflikt. Toda konflikt lahko uporabimo kot sredstvo za rast in globlje razumevanje, rajši kot da živimo sami in kontroliramo interese. Vsak partner lahko svobodno izrazi resnico in čustva jeze, bolečine, sramu in ljubezni. Zaupanje se razvije skozi ponavljajoče se izkušnje poslušanja partnerja in spoštovanje položaja drugega. Le malo ljudi se počuti popolne, dokler ne najdejo pravega partnerja. Prosite Soqeda Hozija za vpogled in pogum, da sprejmete trdno odločitev glede prihodnosti z določeno osebo.


Ratiel – znanje
Prinaša nam znanje, ki ga iščemo, ko naletimo na nekatere skrivnosti na naši duhovni poti. Te segajo od iskanja vzroka za bolezen ali samouničevalno vedenje nekoga do želje po razumevanju univerzalnih resnic. Uporabite svojo intuicijo, dovolite občutku, da sproži močno vibracijo znotraj vašega uma in telesa. Dovolite tej vibraciji, da odpre vaše srce, da boste lahko neposredno izkusili znanje, harmonijo in resnico, ki jo potrebujete za vodstvo do popolnega prebujenja.

Amitiel – resnica
Težava pri izogibanju bolečini je v tem, da čustva niso zunanja, tako kot so izkušnje. Kadar ne sprejmete nekega čustva, s tem ne sprejmete dela samega sebe. Čustva ne povzročajo neprijetnih situacij, samo odgovarjajo in vas poskušajo zaščititi. Razrešite te pozabljene dele samih sebe in znova začutite srečo. Dokler čustva niso sprejeta, so v temi in nezmožna sprejeti zdravilno svetlobo. Vaša čustvena energija povzroča vibracijo, ki odpira temo, da sprejme ljubezen in zdravljenje. Zanikanje vas izčrpava, to se kaže v glavobolih, vznemirjenem želodcu, utrujenosti, depresiji, poškodbi ali preobčutljivosti. Ko sprejmete svoje prave občutke, dobre in slabe, intenzivne in nežne, naraste vaša zmožnost čutenja radosti, brezpogojne ljubezni, senzualnosti, hvaležnosti in odpuščanja.


Remiel – prebujenje
Besede prebujenje, zavedanje in razsvetlitev ponujajo ključ za to izkušnjo. Nekje v zgodovini človeštva smo bili naučeni, da zanikamo svojo zmožnost vedenja, kaj se dogaja znotraj in okoli nas. V pretvarjanju, da spimo, da se ne zavedamo, in v ignoriranju, ki traja že tako dolgo, smo izgubili spomin na naš resnični obstoj. Zdaj imamo za nevljudno, če ranimo čustva nekoga z neposrednostjo – tudi takrat, ko bi poštenost morda pozdravila situacijo. Namesto tega se pretvarjamo, da nečesa nismo opazili, ali zavrnemo možnost, da bi se znova združili v ljubezni in razumevanju. Prebujenje se začne z opažanjem stvari, ki jih običajno ignoriramo. Proces zanikanja se dogaja tako hitro, da ga je sprva težko prekiniti. Zgodi se, da droben preblisk ignoriramo in inspiracijo obsodimo za neumno. Ko ste pripravljeni na prebujenje, se povežite z Remielom, tako da se vam pomaga soočiti z vašimi osebnimi demoni in iluzijami, ki jih zanikate, s tistim, kar vam neposredno preprečuje doživeti božansko ljubezen.