astronapoved

Horoskop za petek, 10.junija

Danaja
10. 6. 2022, 05.32
Deli članek:

Tudi naš planet je zvezda...

Profimedia
Horoskop

OVEN

Zgodaj zjutraj boste začutili vpliv lepe povezave med Luno in Soncem .Pri delu boste zbran. Luna bo nato v praznem teku, do poznega večera in vam bo upadla volja do dela.

BIK

Partner vas bo danes presenetil z vztrajanjem pri svojih zahtevah, čeprav ga boste v začetku nežno, nato odločneje prepričevali, da se moti. Prepir boste zgladila zvečer.

DVOJČKA

Do poznega večera bo Luna še v družinski Tehtnici, kar vam bo zelo polepšalo dan.  Če ste vezani, se izogibajte prepirom s partnerjem, saj vas bo namerno izzval.

RAK

Včasih vas malo moti kako preprosto se navežete na ljudi, saj ste tako večkrat razočarani nad spremenljivo človeško naravo. Bolje bo, da zmanjšate pričakovanja.

LEV

Kljub dobremu razpoloženju in volji, vam bodo danes Lunine energije črpale energijo, ki jo tako zelo potrebujete  delovanje. Do večera bo luna v praznem teku in čas za počitek.

DEVICA

Skoraj cel dan bo Luna praznem teku in v službi se boste imeli prav lepo. Tudi vsi službeni opravki bodo narejeni v normalnem časovnem okviru. Zvečer boste iskali sprostitev.

TEHTNICA

Luna bo zvečer prešla iz vašega mirnega in družinskega znamenja v sosednjega Škorpijona. Uživajte v zadnjih nekaj mirnih trenutkih, saj  boste zvečer začutili napetost. 

ŠKORPIJON

Zvečer se Luna seli v vaše znamenje. Vi boste danes dokaj mirni in konstruktivni.   Želeli boste uvesti neke nujne spremembe v vaše življenje in počasi vam bo uspelo.

STRELEC

Luna v uravnoteženi Tehtnici, bo dobro vplivala na vaše sodelavce , ki bi vam z veseljem prevzeli kakšno opravilo, ali pa pomagali, če ne boste preponosni, da bi jih prosili.

KOZOROG

Poslovni napredek, bo močno vplival na vaše življenje. Zvećer, ko bo luna prešla v škorpijona, boste izjemno dobre volje in naredili načrte za družabno preživljanje konca tedna.

VODNAR

Večerni prehod Lune v skrivnostnega Škorpijona, bo  močno vplival na vas.  Vodnarji močno občutite spiritualni svet in ker se približuje močna  polna luna boste prav vizonarski.

RIBI

Luna bo zvečer prešla v skrivnostnega vodnega Škorpijona, tako da bo nivo energije počasi naraščal do jutri. Počutili se boste odlično, saj se končuje slabše obdobje vašega življenja.