astronapoved

Horoskop za četrtek. 9. junija

Danaja
9. 6. 2022, 05.40
Deli članek:

12 ozvezdij na nebu, 12 različnih usod na zemlji...

Dreamstime
horoskop

OVEN

Četrtkov delovni dan bo pod vplivom Lune v Tehtnici malenkost bolj ležerne sorte. Sanjarili boste predvsem  o vročem poletju, ki bo letos napolnilo vaše življenje z žgočo strastjo. 

BIK

V dopoldanskem času vam bo prave motivacije primanjkovalo. Pazite, da vaše ležernosti ne opazijo nadrejeni, saj bodo zaradi napete povezave z Marsom, od vas pričakovali zavzetost.

DVOJČKA

Dopoldan boste težko ostali zbrani, saj boste pod vplivom Lune v Tehtnici klepetavi in nemirni. Razdvojeni boste med potrebo po uveljavljanju v družbi ali uživanju v intimi dvojine.

RAK

Za Rakce se počasi končuje določeno bolj aktivno obdobje, zato vam bo današnji dan, ki bo pod vplivom Lune v Tehtnici, prav pisan na kožo. Kljub nasprotnim željam, boste morali poprijeti za delo.. 

LEV

Prav naveličani boste Lune v Tehtnici, ki vam bo zaradi napete povezave z Marsom črpala energijo. Morda se izognite kakšnemu ne tako nujnemu klicu in zvečer zgodaj ležete k počitku!

DEVICA

Danes bodite v službi previdni, saj vam bodo čudne energije ležerne Tehtnice prinesle več škoda kot koristi. Hitro se lahko sporečete s kakšnim sodelavcem in si nakopljete zamero.

TEHTNICA

Sicer ta četrtek ne bo ravno sinonim za trdo delo, a vseeno boste v službi prav uspešni. Luna, ki bo v napeti povezavi z Marsom vam lahko ponagaja . Pazite se besednih dvobojev s partnerjem.

ŠKORPIJON

Dopoldne boste morali še potrpeti, ker v službi ne bo tiste prave energije, ki jo že tako pogrešate. Popoldne in zvečer bo čas predvsem za samske, da morda spoznajo nekoga posebnega.

STRELEC

Če boste zaostajali z delom, se obrnite po pomoč. V službi se skriva kar nekaj dobrih dušic, ki bi vam z veseljem prevzeli kakšno opravilo,  a ste preponosni, da bi prosili!

KOZOROG

Ta četrtek sicer še ne bo tisti, ki bo prinesel poslovni napredek, a pod vplivom Lune v Tehtnici boste navezali poslovne stike. To bo močno dvignilo vaše razpoloženje in samozavest.

VODNAR

Trenutno nimate  podpore planetov, kar je po drugi strani tudi čisto v redu, saj se lahko premikate pod radarjem in tako v službi kot doma napravite več ter se izmikate kontroli. .

RIBI

Družabna Tehtnica vam ni pisana na kožo in samo malo njenega ležernega tempa morate zdržati, da se bodo končno začele sproščene energije poletja in počitnic..