šov se nadaljuje

Čas za analizo bo šele zdaj, ko je šov končan

Eva Jandl
10. 6. 2022, 05.45
Deli članek:

Šesta sezona odmevnega šova Znan obraz ima svoj glas je v zadnji oddaji dobila zmagovalca, na dopust pa se lahko odpravita voditelja Sašo Stare in Peter Poles. Saša smo vprašali, kako bi opisal svojega sovoditelja.

POP TV
Sašo svoje voditeljske spretnosti kaže tudi v šovu Mali šef Slovenije, skozi katerega uspešno krmari že četrto sezono.

»Kaj naj rečem o Peru? On je legenda slovenske televizije, ima ogromno izkušenj in z njim je fantastično delati. Občutek imam, da sem se od njega naučil ogromno, čeprav najina dinamika nikoli ni bila učitelj-učenec. Pero je z eno besedo – in to z besedo, ki jo zelo rad uporablja – 'opušten'. Ko pridejo problemi, se jih vedno da rešiti z mirno glavo, in najbolj mi je všeč, da pri skupnih projektih ego pustiva doma in delava kot ekipa. Drugače pa je zelo pozoren in prijazen človek,« je povedal Sašo, ki je bil to pomlad zelo zaposlen, saj je poleg šova Znan obraz ima svoj glas vodil tudi oddajo Mali šef.

POP TV
Peter Poles in Sašo Stare sta nova voditelja šova ZOISG.

Analiza šele prihaja

Tako je imel v enem vikendu kar dve premieri. Kako se je počutil? »Vedno, ko se začne neki nov projekt ali nova sezona na televiziji, so občutki zanimiva mešanica pričakovanja in nervoze. Ampak po resnici povedano smo bili tisti vikend tako zaposleni z oddajo Znan obraz ima svoj glas, da ni bilo časa za razmišljanje o občutkih. Vaje, spremembe, popravki, generalka, intervjuji. Vse na enem kupu, potem pa sem takoj padel v tedenski ritem oddaje, ki je prav tako zahteven. Tako da bo neka realna analiza tega, kako sem se počutil takrat, prišla na vrsto šele junijase je nasmejal.