Astronapoved

Horoskop za četrtek, 10. marca

Andreja Novak / 090 77 85
10. 3. 2022, 05.33
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Optimizem vam bo pomemben in z njim se vam bo zdelo, da lahko dosežete čudežne rešitve povsod. In res bo tako. Bodite egoistični in se usmerite v tisto, kar vas veseli.

Bik
Ne zadržujte starih zamer v sebi. Prestopite v sedanjost, kar vam lahko počutje hitro spremeni v dobro. Sicer se vam bo zdravje poslabšalo in boste potrebovali pomoč.

Dvojčka
Merkur pride v ribe in vas podpre v sočutju, čustvovanjih in dobrih delih. Lahko pa, da boste bolj čutili strahove in vsa stara čustva, ki so bila skrita pod predpražnikom.

Rak
Priložnost imate se pomiriti s sabo in preteklostjo, če si boste priznali, da se v vas bojujeta dva dela. Izkoristite prosti čas in odkrijte, zakaj se sami sebe sabotirate.

Lev
Intuicija vam bo dobro služila in zdelo se vam bo, da lahko vse predvidevate. Močno boste povezani z magičnostjo življenja, da boste začeli bolj zaznavati svoj navdih.

Devica
Merkur se prestavi v ribe in vas podpre v smeri sočutja in dobrih del, pa tudi odprtosti za ljubezen brez strahov in omejevanj. Opustili boste stare strahove.

Tehtnica
Ne zapletajte se v stare ljubezenske vzorce in se ne zavzemajte bolj za pomoč drugim, kot za tisto, kar bi morali narediti zase. Nujno je, da postanete egoistični.

Škorpijon
Odlično obdobje za regeneracijo, še posebej, če boste opustili sodbe in brezsmiselne stvari ter se odločili za lastne spremembe. V tem primeru boste imeli veliko energije.

Strelec
Imate odlično podporo Usode, da posežete po vodilnih ali odgovornih mestih ter naredite optimalno vse. Srečo in veselje vam bosta prinašali rumena in modra barva.

Kozorog
Odnosi bodo določali vaše počutje in če se ne boste skrivali za masko ter vsaj sebi priznali čustva ter jim dovolili prenovo in osvoboditev, se boste počutili izjemno.

Vodnar
Nihajoča čustva in želja po vzpostavitvi reda ne bodo dobra kombinacija za dobro počutje. Lahko, da si boste nakopali glavobole ali težave z želodcem zaradi stresa.

Ribi
Če si želite napredovati v karieri, potem so to odlični dnevi za to, saj pride Merkur v vaše znamenje ter vas podpre v odličnih idejah in komunikaciji, pa tudi v predanosti.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja