Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 31. januarja

Andreja Novak / 090 77 85
31. 1. 2022, 05.31
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Jasno vam bo, česa ne želite več v svojem življenju, a novo še ne bo tako vidno. Ne boste se mogli izogniti lastnemu vplivu, zato boste razmislili, v katero smer boste šli.

Bik
Materialne zadeve vas bodo prisilile v to, da se boste soočili s čustvi. Ne govorite v prazno in ne iščite potrditev v preteklih odnosih. Naj vam sedaj ljubezen kaže pot.

Dvojčka
Izkoristili boste spremembe in zmedo v okolici za umik. Pomembno vam bo, da imate dovolj časa, da o vsem razmislite in se dobro pripravite na aktivnosti, ki vas že čakajo.

Rak
Nekatere stvari vam bodo odlično uspele. Povsod boste poželi uspeh ter z urejenostjo naredili dober vtis. Prispevajte tiste ideje, ki jih res lahko realizirate.

Lev
Sistematično boste urejali stike in svojo podobo. Želeli boste vzpostaviti drugačen odnos do sebe. Srečni boste vztrajali v svojih spremembah, ne glede na upor okolice.

Devica
Razburjeni boste, ker načrti ne bodo stekli. To vas bo še spodbudilo, da se boste popolnoma usmerili v želene spremembe. V miru in sreči jih boste vse izpeljali.

Tehtnica
Čutili se boste odmaknjene in izolirane. To vam bo ugajalo, sam boste imeli dovolj časa, da boste vzpostavili nov način dela. Imeli boste navdih glede doma in financ.

Škorpijon
Močni boste in predani svojim ciljem. Smiselno je, da se poglobite v sodelovanja z drugimi, ki so vam pomembni za realizacijo. Dobro je, da ste na koncu vsi zadovoljni.

Strelec
Srečni boste ob vseh idejah in stikih, ki jih boste imeli z bližnjimi. Ogromne premike lahko naredite z njihovo pomočjo, zato se boste začeli sproščati. To vam bo v veselje.

Kozorog
Ljubosumje vas bo pripravilo do sprememb, ki ste se jih izogibali. Vse boste dojemali precej dramatično in sočasno boste srečni, da so se začele stvari sploh premikati.

Vodnar
Odlične ideje boste z lahkoto predstavili sodelujočim. Srečni boste, saj boste končno na pravi poti. Optimizem vam bo odpiral še nova vrata in vse bo mogoče.

Ribi
Srečni boste v konkretnih materialnih spremembah, kjer boste sebi, pa tudi drugim dokazali, da zmorete. Začeli boste bolj negovati svoje telo, da boste poleti sproščeni.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja