astrosvet

Horoskop za petek, 17. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
17. 12. 2021, 05.24
Posodobljeno: 17. 12. 2021, 07.03
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Precej čustveni boste glede kariere in načrtov, ki ste jih imeli za prihodnost, saj bo izgledalo, da vse visi na nitki, kar ne bo čisto tako, a dobro je, da se jasno zberete.

Bik
Precej intenzivno bo pred prazniki, zato popazite na svoje zdravje. Še posebej, če ste nagnjeni k alergijam, se le-te lahko pojavijo v večji meri, če ne boste imeli časa zase.

Dvojčka
Preteklost je že obremenila vaše počutje, lahko že tudi vpliva na vaše zdravje, zato se morate zbrati in prenehati popuščati bližnjim ter se res postavite zase in svoje cilje.

Rak
Ostanite z nogami na tleh in ne zanemarite vsakdanjih obveznosti ter se pretirano okupirate z dobrodelništvom in ljubeznijo. Naredite si dober delovni načrt za vse.

Lev
Če se boste prehitro odločali, vam bodo vaša lastna čustva preprečila napredovanje. Opustite stara prepričanja in napačne vrednote ter se čisto predajte dobri sedanjosti.

Devica
Notranja krivda glede nekaterih odločitev in odnosov v službi vam ne bo pustila mirno spati. Res je pomembno, da se ne odmaknete, temveč da se soočite z vsem.

Tehtnica
Skozi jezo in nestrpnost boste dobili prava spoznanja in odkrilo se vam bo vaše globlje hrepenenje po spremembah. Zato ostajajte v samoti in ne pobegnite od sebe.

Škorpijon
Bodite pozorni na ljubezen, saj vas bo optimizem sprostil in predvsem samski boste imeli dobre možnosti odprte, da se povežete preko srca z vam pomembno osebo.

Strelec
Ne čakajte več, da se stvari uredijo, temveč pojdite svojo pot tako, kot si želite. Odnosi ne bodo nikoli idealni, zato je smiselno, da samo izrazite svoje želje in namen.

Kozorog
Vzpostavite red v vsem, kar imate. Lotili se boste urejevanja tako papirjev kot materialnih dobrin ter ustvarili dober način, ki vam bo dal navdih za prihodnost.

Vodnar
Ne pričakujte, da se bodo stvari rešile same po sebi. Ne prelagajte krivde na tiste, ki sploh ne vedo, kaj se zares dogaja. Poglejte širšo sliko in razmislite, kaj si zares želite.

Ribi
Ne pozabite na redno komunikacijo z vam pomembnimi ljudmi. Tako si boste veliko bolj spočili, če ne boste imeli tujih bremen, pričakovanj ali sodb na svojih energijah.