Kaj pravijo zvezde?

Horoskop za četrtek, 16. decembra

Andreja Novak / 090 77 85
16. 12. 2021, 05.35
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd.

Dreamstime
/

Oven
Precej opravkov boste imeli in lahko si boste na novo postavili svoj ugled in vpliv v okolici. Nekateri projekti se bodo začeli odvijati in morali se boste udeležiti dogajanj.

Bik
Usoda v tem obdobju ne bo podpirala poslovnih manipulacij in kar hitro boste lahko v procesu, ki si ga niste želeli. Vse skrbi, fobije in občutljivost lahko pridejo na plano.

Dvojčka
Precej boste delovni, a bo malo rezultatov glede na intenzivno udeležbo in pomoč, ki jo boste nudili. Odmaknili se boste od vseh, ki ne bodo kazali znakov sodelovanja.

Rak
Delo boste videli bolj kot prosti čas, kot hobi, zato ne boste dovolj resno pristopali k stvarem. Na denar poglejte enako kot na energijo, ki jo potrebujete za preživetje.

Lev
Dobre spremembe se obetajo v službi, kjer bodo spoznali vašo veliko vrednost, ki je bila do sedaj malo zatemnjena. To vas bo sprostilo in vam dalo možnost pogajanj.

Devica
Težave na službenem področju se bodo kopičile, če ne boste začeli poslušati svojih idej, ki jih imate včasih za malo nore, a so zares precej genialne. Aktivirajte se.

Tehtnica
Delovni boste in polni moči in vse naredili hitreje, pa tudi bolj temeljito, saj ne boste želeli več ponavljati ali karkoli narediti na pol. Temeljiti boste postali v vseh stvareh.

Škorpijon
Kreativni boste v rešitvah in srečni, da se dogajajo spremembe s smislom. Ponosni boste nase, ker boste iskreni in umirjeni začeli uresničevati svoje namere in načrte.

Strelec
Ne oklepajte se preteklosti, saj se boste zapletli v odnose, še posebej v službi.
Ugotovili boste, da to škodi vašemu zdravju in boste takoj začeli delati spremembe.

Kozorog
Skozi intimni odnos boste začutili svojo globino in hvaležnost do vsega, pa tudi čisto konkrento materialno pot, ki se vam bo odpirala. Samski sodelujte v dogajanju.

Vodnar
Uporništvo vas bo zagrabilo, da se boste upirali vsepovsod, ne glede na to, ali bo potrebno ali ne. Vse vam bo zabavno, a si boste tako zapravili lepe priložnosti.

Ribi
Dobre spremembe se vam obetajo, če boste sledili svoji intuiciji in čisto po svoje delovali na vseh področjih življenja. Lahko se boste dogovorili za dobro sodelovanje.

Osebni arhiv
Andreja Novak