Astrologija

Horoskop za soboto, 9. aprila

Andreja Novak / 090 77 85
15. 12. 2021, 06.36
Posodobljeno: 4. 4. 2022, 17.41
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Sledite notranji intuiciji bolj kot dogajanju v javnosti. Več dobrega boste zase naredili, če se čisto odmaknete od vsega, kar vam povzroča slabe občutke.

Bik
Izbirali boste lahko med sledenjem Usodi ali pa se boste čisto odmaknili od vsega, kar se vam zdi, da vam drugi vsiljujejo. Sprostite se, tokrat nimate vpliva na dogajanje.

Dvojčka
Izpostavili se boste za stvari, ki so vam pomembne in ne boste obžalovali. Ne glede na dogajanje, boste obdržali svojo notranjo moč in karizmo, ki vas dela posebne.

Rak
Sodelujte pri urejanju materialnih dobrin ter pospravite dom, avto in denarnico in lahko pričakujete pozitivne spremembe, še posebej če prevzamete odgovornost.

Lev
Pazljivo s prijatelji, nekateri prav čakajo, da pokažete šibkost in izkoristijo vaš vpliv za svoje materialne koristi. Zato se ne odločajte iz občutka krivde, vse dobro premislite.

Devica
Najbolj srečni boste doma, pa čeprav vas bo življene vodilo v svet, med prijatelje. Lahko, da boste ravno z njihovo pomočjo razrešili neko dolgotrajno hrepenenje.

Tehtnica
Kreativnost se vam bo okrepila vas povezala z vsem, kar imate radi. Imeli boste veliko energije, da uredite pomembna področja ter s tem okrepite tudi stik s sabo.

Škorpijon
Ne pretiravajte z delom in idejami za druge, saj vas bo izčrpalo. Sedaj je čas, da se samo na polno posvetite svojemu počutju in sočasno uredite delovno področje.

Strelec
Odnosi vam bodo pomembni, a ne boste utegnili narediti vsega obljubljenega. Preveč dogajanja bo in komajda boste sledili. Skrbno ravnajte s svojim časom.

Kozorog
Ne bo vam vseeno, kaj se dogaja z vašim denarjem in vsemi stvarmi, ki so vam pri srcu. Zato boste sumničavo gledali na vse, tudi simpatijo, kaj zares želijo od vas.

Vodnar
Zdelo se vam bo, da ste že brez moči, a boste vi tisti, ki ne boste znali nehati in se sprostiti. Razmislite o svojih načrtih na dolgi rok in sodelujte sproščeno z življenjem.

Ribi
Usoda vas bo vodila v dobro smer v službi in poslu. Ne popustite povabilom tistih prijateljev in znancev, ki so se šele sedaj spomnili na vas. Sledite svojim prioritetam.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja