Astro

Tako vas pismo angelom reši skrbi in težav

sn
29. 11. 2021, 11.11
Posodobljeno: 29. 11. 2021, 11.47
Deli članek:

Angeli so čudovita bitja – vedno prijazni in nam na uslugo.

pixabay
angel sanje

V vseh nas se včasih nakopičijo občutki, ki nas tiščijo. Kadar nam je težko govoriti o tem, se spomnimo, da je ob nas nekdo, ki nas vedno posluša.
Pisanje angelom je učinkovit način izražanja skrbi, težav, misli in želja. Lahko jih zaprosite za pomoč in vodstvo ter se osvobodite skrbi in strahov.
Ko pišete angelom, odprite srce in pustite občutkom, da lahkotno privrejo na papir. Pustite ob strani prepovedi, bodite popolnoma iskreni do sebe in svojih čustev. Zaprosite angele, naj vam pomagajo rešiti težave v vaše najvišje dobro, potem pa vse prepustite njim.
Kadar pišete angelom, ne skušajte manipulirati s situacijo ali problemom. Povsem iskreno zapišite, kar čutite. Po določenem času boste prijetno presenečeni, na kakšen način se je vaš problem rešil oziroma so bile uslišane vaše molitve. Angeli lahko delujejo na načine, ki so nam povsem neverjetni …
Enostavna metoda prečiščevanja misli je zapisovanje skrbi, vsega, kar vas žalosti, jezi, straši … Samo pišite, dokler ne spravite vsega iz sebe.
Občutki imajo močan vpliv na zdravje. Če negativne dogodke doživljamo vedno znova in se nam slabi občutki ponavljajo, se lahko razvijejo v razpoke ali luknje v avri, zlasti kadar ne najdemo rešitve. Zato je pisanje angelom zelo učinkovit način zdravljenja situacije in občutkov.
Svoje občutke moramo sprejeti in priznati, da bi lahko dvignili zavest, kajti to je poanta osebne rasti.
Ko zaključite pismo, ga ne berite znova. Samo recite na glas: »Zdaj se odločam izpustiti vso bolečino ter občutke, povezane s to situacijo.« Zatem zažgite papir, da boste prečistili um in dušo, občutke in negativne energije, ki ste jih zadrževali v sebi. Obenem se zavedajte, da so angeli sprejeli vaše sporočilo.