Astro

Andreja Novak: Izkoristite dobre vplive in si organizirajte december

Andreja Novak
25. 11. 2021, 21.21
Posodobljeno: 26. 11. 2021, 09.16
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 26. novembra do 2. decembra 2021.

Osebni arhiv
Andreja Novak

Priložnosti boste imeli odkrivati svoje notranje počutje in čustva ter jih sproti opuščati. Vikend bo bolj deloven z Luno v devici, izkoristite ga za vse potrebne delovne izzive, saj bo v ponedeljek možno se o vsem z vsemi pogovoriti. V tem tednu imate večjo podporo s strani Merkurja, ki vas bo podprl pri lastnem izražanju, pa tudi pri najboljši možni organizaciji svojega časa ali česarkoli bo že potrebno. Izkoristite dobre vplive in si organizirajte celoten december.

Petek, 26. 11.

Danes ne pretiravajte s čustvi ali alkoholom, saj se vam ne bo obrnilo v dobro smer.

Če ste nagnjeni k melanholiji ali pretiranemu čustvovanju, potem popoldne poskrbite, da boste v bolj stabilni koži oz. se zavestno zaustavite, da ne padete v lastno dramo. Nobeno čustveno pretiravanje ne bo namreč rešilo stvari, bo pa vam odvzelo možnost kredibilnega delovanja za naprej, zato pazljivo.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, škorpijoni, strelci, vodnarji in ribe.

Sobota, 27. 11.

Ponoči pride Luna v znamenje device, kar vam bo pomagalo, da boste z lahkoto pospravili dom in naredili vse potrebne stvari. Ker je tudi zadnji lunin krajec, se lahko zgodi, da boste prehitro s čim zaključili ali vrgli stran še uporabne stvari, ki jih boste kasneje iskali. Zato razmislite in naredite dober sistem organiziranja in pospravljanja, ki vam bo še kasneje služil.

Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device in levi.

Nedelja, 28. 11.

Pester dan se obeta, ko boste čutili, da je vse mogoče. Ponoči lahko, da so vas preganjale nekatere nenavadne ideje, ki so vas tudi čustveno obremenile. Popoldne pa boste nihali od nežnosti in ljubezni do želje bo akciji, dinamiki in dogajanju. Želeli se boste počutiti sočasno ljubljene in koristne. Naredite kaj zase in za družino. Ne dovolite pa, da vam apatija in stanje v okolici vzame veselje do življenja.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, tehtnice, škorpijoni invodnarji.

Ponedeljek, 29. 11.

Pester dan se obeta, saj boste imeli polno podporo Sonca in Merkurja, da se o vsem pogovorite, vse izrazite in seveda prej dobro razmislite. Dopoldne pride Luna v znamenje tehtnice, kar vas bo sprostilo v odnosih, tako da lahko danes preživite odličen dan v družbi. Če imate ideje za kakršnokoli dobro, humanitarno sodelovanje, je optimalen dan za pogovore v tej smeri. Do večera boste tako aktivirani s strani zvezd, zvečer pa lahko pričakujete dobro razumevanje v dvojini, zato se prehitro ne spravljajte spat.

Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, device, tehtnice in strelci.

Torek, 30. 11.

Energijsko zanimiv dan, saj boste po eni strani imeli popolno podporo za dober razmislek, odlično organiziranje ter načrtovanje, po drugi strani pa vas bo vabila ljubezen, navdih in romantični vzgibi, s katerimi boste lahko kreativno ustvarjali odlične stvaritve ter se čisto predajali energijam. Če boste združili vse zvezdne podpore, je najboljši čas za načrtovanje prenove stanovanja ali garderobe, kjer bo umetniški in estetski navdih vodilo, ostalo pa pomagalo pri dobri izvedbi.

Najboljše počutje boste čutili biki, dvojčki, device, tehtnice, kozorogi, vodnarji in ribe.

Sreda, 1. 12.

Odlično jutro, ko boste lahko zelo jasno načrtovali svoj dan in se tudi dobro dogovorili za vse potrebne sestanke v decembru. Če lahko, že danes organizirajte celoten mesec ter si vzpostavite dober ritem dela in prostega časa, kar vam bo danes optimalnošlo od rok. Okoli 13 ure preide Luna v znamenje škorpijona, kar vas bo čustveno poglobilo, sočasno pa vam tudi prebudilo določene strasti in težave, ki še čakajo na razrešitev. Vključite jih v svoj časovni načrt in si priznajte, kaj bi radi še pred koncem leta opustili in prešli v novo leto čimbolj sproščeni in osvobojeni starega balasta.

Najmočnejši vpliv boste čutili levi, škorpijoni, strelci, kozorogi in vodnarji.

Četrtek, 2. 12.

Nemirna noč in jutro vas ne bosta najboljše prebudila in na vas bo, kako hitro se boste aktivirali v dober dan, saj vas bodo zvezde danes šele zvečer sprostile in podprle v harmoničnih in sodelujočih nagibih. Ker je Luna še vedno v škorpijonu, bodite pozorni, kakšna čustva vam bo razkrivala, ali boste na strani tesnobe in strahu ali pa se vam bo krepila strast do življenja ter notranja moč s katero premagujete vse ovire.

Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, tehtnice, škorpijoni in ribe.