Astro

Andreja Novak: Predpriprave na polno Luno so v polnem teku

Andreja Novak
11. 11. 2021, 19.47
Posodobljeno: 11. 11. 2021, 19.49
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 12. do 18. novembra 2021.

dk
andreja novak

Zanimivi, predvsem pa intenzivni dnevi prihajajo, tako da uživajte ta petek, ki bo najbolj sproščen od vseh prihajajočih dni. Predpriprave na polno Luno prihodnji petek – 19. novembra so v polnem teku, saj se zgodi tudi popoln lunin mrk in bodo zvezde poskrbele, da se pred tem vse potrebne energije sprostijo in boste bolj osvobojeno lahko zadihali v novo obdobje.

Petek, 12. 11.
Luna zjutraj vstopi v znamenje rib, kar bo povezalo marsikoga v skupno dobro. Izogibajte se melanholiji in razmišljanju o stvareh, na katere nimate vpliva. Raje se predajte domišljiji, sočutju in idealu, ki ga zvezde podpirajo. Tako se bo okrepila vaša kreativnost, dovršila vizija in dobili boste dober navdih za spremembe.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Sobota, 13. 11.
Intuitivno jutro vas je verjetno spodbujalo, da prisluhnete svojim notranjim energijam in se postavite tako, da vam je optimalno. Dan bo poln nemira in tudi nevarnosti, saj vplivi zvezd podpirajo nestrpnost v prometu in možnost nezgod pri delu z elektriko, zato se danes ne trudite preveč, raje se sprostite in si dovolite razmišljati o najbolj nenavadnih stvareh in idejah, ki bodo vse bolj drzne in smiselne.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device, vodnarji in ribe.

Nedelja, 14. 11.
Odličen dan, ko vas bodo zvezde vodile v konkretno sodelovanje in boste morali popaziti na prave zadeve in na vse, za kar boste zadolženi. Druženje bo prineslo dobre rešitve in kar naenkrat boste spoznali, da lahko določene stvari samo spustite iz svojega življenja in se čisto posvetite sedanjosti. Popoldne pride Luna v znamenje ovna, kar vas bo čustveno malo skurilo in vam dalo volje za vse, kar se bo dogajalo okoli vas.
Največji vpliv boste čutili ovni, raki, levi, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Ponedeljek, 15. 11.
Odličen dan, če se ne boste izpostavljali nikjer in poskrbeli, da imate sproščene trenutke s sabo. Ne hitite drugim v pomoč, temveč si dovolite, da se vaše misli umirijo in da jih zapišete v koristno smer za vas in za vse vpletene. Prav tako ni dan za nakupovanje ali iskanje novih vplivov na posel. Okrepite občutek o sebi, ki ga boste danes potrebovali. Močno sta povezana Sonce in Jupiter, torej vaša osebnosti in pretiravanje v vseh pogledih.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, škorpijoni, strelci in ribe.

Torek, 16. 11.
Dinamičen dan, ko boste morali reči bobu bob in se postaviti zase. Sonce in Pluton sta namreč močno povezana in lahko, da si ne boste mogli nič pomagati pri vsem, kar se bo dogajalo. Zato ne sledite vsemu, kar pride vmes, prav tako se ne silite v kakršnokoli sodelovanje. Razmislite, sprostite se in predvsem poskrbite za regeneracijo telesa in duha.
Najboljše počutje boste čutili raki, levi, škorpijoni, kozorogi in ribe.

Sreda, 17. 11.
Cel teden se že vrstijo nenavadni dnevi in tudi danes ne bo nič drugače. Močna podpora Marsa in Urana boste povzročala nestrpnost in iskanje višjega smisla povsod, kjer boste želeli nekaj spremeniti. Zato se ne lotevajte ničesar, kar ni nujno, saj boste bolj odprti za nezgode. Da ne izbruhnejo napetosti, poskrbite, da se po korakih umirjate in si dovolite, da gre mimo vas vse, kar bi se sicer avtomatsko prijelo.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, raki, kozorogi in vodnarji.

Četrtek, 18. 11.
Dinamična noč se bo razvila v najprej malo kaotično jutro. Imeli pa boste priložnost se odpreti za bolj jasno videnje in organizacijo vsega, kar vam bo danes šlo narobe. Zato ne sledite drugim, temveč prisluhnite lastni intuiciji in si dovolite, da vas vodo v navdih. Če imate možnost ali željo po umetniškem ustvarjanju, potem je danes dan, ko lahko dobro začnete.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.