Astro

Obstajajo! Uroki za igranje lota in lovljenje sreče

Marjetka Jeršek, avtorica Knjige urokov
21. 8. 2021, 20.20
Posodobljeno: 21. 8. 2021, 21.54
Deli članek:

Le kdo si ne želi, da bi lahko samo izgovoril nekaj čarnih besed in že bi na lotu ali pri kakšni drugi igri na srečo zadel neizmerno bogastvo?

STA
Zmagovalna kombinacija je bila vplačana v Murski Soboti.

Vendar zadeve niso tako preproste. Če v vaši podzavesti ždi trdovratno prikrito prepričanje, da nikoli ne boste ničesar zadeli, nima prav nobenega smisla, da vedno znova poskušate in kupujete lističe za loto, srečke ali izpolnjujete športno napoved.
Če pa v vas ne prebiva niti senčica dvoma, da boste nekoč na tak način postali milijonarji, se bo to nekega lepega dne zagotovo tudi zgodilo. Vsa zvijača je torej v naših podzavestnih prepričanjih, v programu, ki smo ga vstavili v računalnik svojega uma.
Seveda obstaja tudi nekaj urokov, ki nam pri tem lahko pomagajo, vendar bodo najučinkoviteje delovali tedaj, ko je v naši usodi zapisano, da bo denarni dobitek, ki ga bomo prejeli, prispeval k najvišjemu dobremu vseh vključenih.

Izgovarjanje uroka naj spremlja podrobna vizualizacija, predstavljanje že doseženega cilja v domišljiji.
Pa se sprehodimo med uroki, izberite si tistega, ki vam je najbolj blizu – in ga seveda preizkusite. Pa srečno!

»Svileni lampijon pošilja svetlobo na moj nagradni kupon,« izrecite, ko boste prihodnjič poslali kakšen nagradni kuponček. Možnosti, da boste dobitnik ravno vi, se bodo podvojile.
Preden se prijavite na kakšen nagradni natečaj, uporabite urok, ki vam bo pomagal razkrojiti podzavestne blokade na poti do nagrade: »Če v moji usodi obstaja nagrada, pred vsemi problemi naj pade ograda.« Podoben učinek ima tudi čarni rek: »Na poti do nagrade raztapljam vse blokade.«
Za uspešnejši srečelov izgovarjajte čarne besede: »Srečo ujamem, nagrado zajamem, vtise v pomen uspeha povzamem.«
Več možnosti za zmago pri najrazličnejših nagradnih igrah boste imeli tudi s pomočjo uroka: »Če mi pripada velika nagrada, usoda ustreže mi voljna in rada.«
Morda menite, da ne velja poskusiti priti do velikega dobitka ravno zato, ker bi vas potem premamila sla po denarju? Na ta način učinkovito blokirate energijo. Raje se zatecite k uroku: »V kotlu usode si kujem toliko le, kot potrebujem.« Ali k čarnemu izreku: »Denar je le oblika vesoljne energije, ki naj v sočutje vedno se prelije.«
Ste se prijavili na enega od številnih kvizov znanja, ki so v zadnjem času tako priljubljeni, pa vas skrbi, da boste v odločilnem trenutku povsem odpovedali zaradi hude treme? Pomagajte si z urokom: »Vame posije umirjeno vreme in vase posrka kapljice treme.« Ta urok lahko uporabite kadarkoli, ko čutite, da vas namerava napasti trema.
Nekateri so prepričani, da so tudi izpiti na fakulteti ali kjerkoli drugje zgolj nekakšna loterija. Če tudi vi mislite podobno, bi vam utegnili priskočiti na pomoč naslednji uroki ...  »Pod taktirko spomina odgovor sproži naj tišina,« je čarni rek, ki bo v vašo zavest in vaš spomin priklical vse tisto, kar znate in kar ste se s trudom naučili. Uporabljate ga lahko tudi na kvizih.
Če bi radi, da vas na ustnem izpitu vprašajo ravno tisto, kar najbolj znate, izgovorite enega od urokov: »Meč vprašanja naj zadene v sredo znanja.« Ali: »Pošlji blisk vprašanja naravnost v sredo znanja.« Slednjega izgovorite v mislih, zroč v oči svojega izpraševalca.

Pri vozniškem izpitu bo več možnosti, da ne napravite kakšne prometne neumnosti, če si pomagate s čarnimi besedami: »Dolge in varne so ulice mesta, do srečnega konca zapelje me cesta.«

Na koncu pa nam ostane še en, pogosto uporabljan ljudski »urok«: »Pa veliko sreče!«