Astro

Andreja Novak: Bodite pozorni, da se ne najeste zarečenega kruha

Andreja Novak
19. 8. 2021, 21.12
Posodobljeno: 19. 8. 2021, 21.14
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 20. do 26. avgusta 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Bodite pozorni, da se ne najeste “zarečenega kruha”, saj bodo karmične silnice v tem času precej hitrejše kot običajno. Zato ne govorite tistega, kar ne mislite resno, predvsem pazite na obljube, ki vam bodo neizpolnjene obvisele za vratom.

Petek, 20. 8.
Dopoldne Luna vstopi v vodnarja, dobro se povežeta Merkur in Uran, kar okrepi ideje in nenavadno komunikacijo ter veselje do sprememb, pomoči drug drugemu ter sodelovanja v nenavadnih projektih. Napetost ali intenzivna energija bo v zraku in morali jo boste pokuriti na pravi način, z dejanji ali zapisom dobrih idej. Po osmi uri zvečer se boste z lahkoto sprostili in celo udeležili romantičnih dogajanj, zato pojdite v družbo ali povabite simpatijo na pozni zmenek.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device in vodnarji.

Sobota, 21. 8.
Malo nenavadna sobota se obeta, ko se ne boste mogli prav umiriti. Iskali boste rešitve preden boste zares poznali problem, tako da boste povsod deželni samo vprašljivih pogledov in zmede. Stres vam bo povzročalo vse, tudi to, če ne bo nikogar, ki bi vam povzročal stres. Ne spravljajte se na nikogar, da ne pride do nenadnih prekinitev odnosov. Rešitev je v sprostitvi z meditacijo ali krepkim fizičnim razgibavanjem ter morebitni izolaciji, v času, ki ga posvetite samo sebi.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, strelci, kozorogi in vodnarji.

Nedelja, 22. 8.
Optimistični duh bo že zjutraj prisoten, ko boste zadovoljni, da živite. Aktivirali se boste v vse mogoče strani in želeli vse postoriti, kar ste kadarkoli preložili. Lahko pa, da se boste odpravili na zanimiv izlet, ki vas bo vodil povsod drugod, kot je bilo načrtovano, a bo odlično razpoloženje in dobra dogodivščina. Polna luna v vodnarju bo okoli 2 ure popoldne še okrepila skupinsko druženje in dobro voljo s prijatelji. Lahko, da bo partner ljubosumen. Malo pred 15 uro pride Luna v znamenje sočutnih rib in želeli boste pobegniti pred realnostjo. Pozno zvečer preide Sonce v znamenje device in čas bo, da se zresnite in začnete s pripravami na jesen.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, device, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Ponedeljek, 23. 8.
Okrepila se bo ljubezen v vašem življenju in če se vam zdi, da je nimate, lahko, da jo boste prav danes odkrili v svoji bližini. Optimistični boste in bolj z zaupanjem zrli v življenje, ki vam bo pokazalo, za kaj ste lahko hvaležni v življenju. Vezani boste našli ponovni smisel skupnega življenja, samski pa začeli drugače gledati na okolico ter boste bolj zvedavi ter odzivni na ljubezen.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, tehtnice, kozorogi, vodnarji in ribe.

Torek, 24. 8.
Dopoldne bo izjemno čustveno obarvano in lahko, da boste srečali ljudi iz preteklosti, s katerimi vas še povezujejo nekatere energije. Zanimiva dogajanja vas bodo opomnila, kaj je smiselno spremeniti v svojem dojemanju oz. izražanju čustev, pri tem pa se zna zgoditi, da do večera že ne boste prav nič sramežljivi. Luna bo namreč prešla v znamenje ovna in vas dodatno aktivirala v dojemanju in izražanju čustev. Če se ne boste dobro pogovorili ali uredili problematične stvari, pozabite na miren spanec.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, škorpijoni in ribe.

Sreda, 25. 8.
Danes, če je le možno, se izognite dolgim vožnjam ali sestankom. Ne boste namreč sposobni daljše zbranosti in vse se vam bo zdelo bolj oddaljeno, kot je v resnici. Če imate priložnost, preživite dan ob vodi, ki vas bo ne samo osvežila, temveč vam dala obilico jasnosti in prave usmerjenosti. Dober dan je za iskanje navdiha, za prve ideje, ki pa jih boste druge dni še dokončali, tega vam nikakor ne bo uspelo danes.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device in ribe.

Četrtek, 26. 8.
Pozorno z besedami, ki bodo danes kar vrele iz vas. Povezava Merkurja in Plutona bo namreč omogočala, da boste bolj komunikativni in povedali vse tisto, kar lahko, da je bilo še vam skrito. Na plano bodo prišli vaši skriti motivi in ne boste mogli skriti svoje resnice, če prav pomislite, zakaj pa bi jo? Zato pokažite svojo naravnavo ter se odprite za ideje in zanimanja, ki vas privlačijo. Lahko se vam odstrejo dobre tančice vaše notranje modrosti.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, škorpijoni in kozorogi.