Astro

Andreja Novak: za odličen začetek tedna bo s svojim prehodom poskrbela Venera

Andreja Novak
12. 8. 2021, 22.22
Posodobljeno: 12. 8. 2021, 22.47
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 13. do 19. avgusta 2021.

Osebni arhiv

Zanimiv vikend se obeta, za petek trinajstega pa velja, če boste želeli pretirano uveljavljati svojo voljo, bo postal nesrečen dan, sicer pa se lahko imate zelo lepo v pravi družbi.
Nov teden se bo začel odlično s prehodom Venere v tehtnico, kar vas bo vodilo v polepšanje izgleda, v romantične dogodivščine in pripravljenost na druženje. Samski, odprte možnosti so za ljubeča srečanja, vsem pa Venera prinaša predvsem zadovoljstvo s sabo.

Petek, 13. 8.
Odličen dan se obeta, če ga boste poklonili sodelovanju, skupnemu dogovarjanju in idejam, ki so zanimive vsem vpletenim. Danes ne solirajte in ne uveljavljajte svoje volje, saj vas bo to pustilo prazne in razočarane. Začutite skupinski duh in veselje, ki ga imajo ljudje, ki radi sodelujejo. Tudi v družini dovolite vsem, da sodelujejo pri skupnih opravilih in se ob morebitnem odmiku posameznega člana pogovorite, saj je posledica težav in ne resnične želje.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, tehtnice in vodnarji.

Sobota, 14. 8.
Ponoči je Luna vstopila v znamenje škorpijona, kar bo podprlo strasti in zanimiva dogajanja. Dopoldne boste še razpoloženi za konkretno delo in izkoristite ta čas za vse opravke in dejavnosti, ki jih želite narediti hitro in učinkovito. Dan bo sproščujoč, če se ne boste preveč trudili impresionirati bližnje ali uvajati novosti. Čas je za srečno druženje ter zanimive pogovore, ki vam bodo okrepili samozavest, pa tudi interes za spremembe v prihodnje. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Nedelja, 15. 8.
Praznik Marijino vnebovzetje bo zaznamovan s prvim luninim krajcem, kar vas bo spodbudilo k vztrajnosti pri stvareh, ki ste jih začeli teden dni nazaj. Potrebovali pa boste pogovor ali spodbudo, ki jo tudi vi dajte svojim bližnjim, ki so v podobni situaciji. Popoldne bo zanimivo, malo melanholično, saj se počasi poslavlja poletje in želeli si boste čimbolj užiti dobre trenutke na soncu in v naravi. Sprostite se in se poveselite v dobri družbi.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 16.8.
Že zjutraj stopi Venera v njeno znamenje – tehtnico, kar bo sprostilo mnoge napetosti v odnosih, vsekakor pa okrepilo vašo željo po dobrem izgledu in romantičnih doživetjih. Ker je tudi Luna prestopila v znamenje strelca, si lahko danes obetate zanimiv dan poln dogodivščin in ljubezenskih intrig ali vsaj hrepenenj. Samski, odličen dan za povabilo simpatije na kavo.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, tehtnice, strelci in vodnarji.

Torek, 17. 8.
Danes pozor: zamegljene situacije bodo možne predvsem zaradi vaših nezavednih čustev, ki bodo potencirala reakcije in lahko, da boste vse videli čisto v napačni luči. Zato se ne odločajte pod pritiski okolja ali notranjega nemira, temveč poskrbite, da imate dovolj časa zase, za razmislek in sprostitev, ki vam bo danes res potrebna. Narava vam bo najboljši pomočnik.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, levi, tehtnice, strelci in vodnarji.

Sreda, 18. 8.
Malo pred 8. uro zjutraj je Luna vstopila v znamenje kozoroga in ohladila čustva ter vas spodbudila h kontroliranju okolice in svojih bližnjih. Ne računajte, da lahko prisilite kogarkoli v ljubezen ali v čustveno izpoved. Raje se usmerite v dokončevanje potrebnih stvari, tudi odnosov in vsega, kar vas danes bremeni. Uredite si način razmišljanja in jasno poglejte na vse svoje situacije. Še je čas, da do polne lune 22.8. naredite dobre spremembe.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, tehtnice in kozorogi.

Četrtek, 19. 8.
Nemiren dan, ko je dobro, da energijo usmerite v projekte, v konkretno delo ali fizične aktivnosti, samo ne v odnose. Sicer se lahko na hitro sprete in si dokazujete, kdo ima prav. Zato pazljivo z besedami in dejanji, da si ne pokvarite pozitivnih energij v odnosih. Šele zvečer vas bodo zvezde malo umirile in šele takrat boste lahko spoznali, kako napeti in naporni ste bili celoten dan.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device in škorpijoni.