Astro

Popoln družinski horoskop za drugo polovico leta 2021

Andreja Novak
16. 7. 2021, 20.20
Posodobljeno: 16. 7. 2021, 20.39
Deli članek:

Kakorkoli obrnemo, družina je osnovna celica, naš temelj – in kadar občutimo zadovoljstvo in podporo v družinskem krogu, nam tudi na drugih področjih vse lahkotnejše steče.

Dreamstime
Družina, družinsko kosilo, piknik na prostem

Prva polovica leta je bila za vsakogar izmed nas taka, kot je bila. Za nazaj ne moremo ničesar spreminjati …
Iz obetov zvezd in planetov za 12 astroloških znakov do konca letošnjega leta pa lahko razberemo, kaj nas čaka in seveda tudi kaj lahko spremenimo … da bo nam in našim najbližjim z nami lepše.

OVEN
Poletje bo prineslo čustveno oporo in skupaj boste začeli urejati materialne dobrine na čisto drugačen način. Imeli boste srečo v vseh kreativnih projektih in precejšnjo podporo s strani žensk. Jeseni vam bo malo žal, da se niste odločili za selitev ali vsaj spremembo okolja, a se ne boste dali. Imeli boste neverjetno moč urediti stvari, saj vam bo zelo pomembno, da stabilizirate svoje družinsko življenje, kar vam bo tudi uspelo. Na zimo, ob koncu leta 2021, bo imunski sistem vseh v družini malo slabši in se lahko zgodi, da dom ne bo dobro zaščiten. Zato pravočasno poskrbite za stabilnost doma v vseh razmerah, še posebej pozimi.

BIK
Več časa ste z družino preživeli spomladi kot poleti. Imate pač precej dela in morali se boste lotiti nekaterih del, ki ste jih dlje časa odlašali. Zato boste malce zagrenjeni in pogrešali boste bližino, a se boste nekako sami odmikali od vsega, kar bi vas motilo pri delu. Zato se boste jeseni bolj potrudili in več časa posvetili družini. Pomembno bo, da sledite dobri intuiciji, ki vas bo vodila v prave rešitve tudi za vaše domače. Zaradi dobrih idej boste učinkovitejši in s sprostitvijo boste okrepili dobro počutje domačih. Na zimo boste strastni; strast usmerite v dom in partnerstvo, da ne bo izzivov iz okolja.

DVOJČKA
Poletje je vas čas zadovoljstva, ko se sprostite in je jasno, kaj je čigava naloga in kako se bodo stvari razpletale. Vseeno pazite, da se ne boste prevečkrat javili za delo, saj bo pomembno, da vsi sodelujete v vsem, samo tako se bo širilo družinsko zadovoljstvo. Jesen vas bo osrečila, precej družinskih želja se bo uresničilo. To bo izboljšalo standard in s tem tudi komunikacijo. Spremembe v službi bodo dobro vplivale na dom, kar boste izkoristili za prenovo nekaterih prostorov. Tega ne odlašajte na jutri, saj bo zima hitro spremenila vzdušje in bo bolj turobno, če ne boste uresničili domačih načrtov.

RAK
Dobro ste izpeljali pomladanske spremembe, kar bo znova okrepilo domače načrte, morda ste se skupaj odločili za prav posebno preživljanje poletnega časa, ali pa se boste deloma preselili ali renovirali svoj dom. Vsekakor boste srečni in kreativni, še posebno ker boste delali prav tisto, kar vas najbolj veseli. Na jesen boste malo otožni, saj boste imeli še številne želje, ki pa jih z družino ne boste mogli izpolniti zaradi preštevilnih obveznosti vseh. Vseeno boste zelo povezani in pogovori bodo rešilna bilka za vse situacije. Na zimo boste dobili izjemno priložnost napredovanja, kar bo povečalo obilje in možnosti za nov dom. Novih nalog se boste lotili z vsem srcem, še posebno ker boste vse, kar bo zahtevano, že znali.

LEV
Poletje preživljate v ozadju in podpirate individualne poti bližnjih. To počnete tako profesionalno, da niti ne bodo opazili, kako jim pripravite poti in njih na želene spremembe. Seveda boste zapostavili sebe, kar se vam bo poznalo na jesen. Takrat se boste odločili, da je čas, da poskrbite tudi zase in za načrte, ki jih imate v okviru družine. Ne boste se pustili motiti, in čeprav boste precej nemirni, tudi jezni, tega ne boste kazali navzven, temveč se boste še bolj potrudili v samem delu, akciji. To vam bo poplačala zima, ki jo boste pričakali sproščeno, v ljubečih odnosih ter zadovoljni z letom in s seboj.

DEVICA
To poletje se vam dogaja, da se vaše družabno življenje zelo širi, čemur se sicer z notranjim odmikom izogibate. Pri tem vas bodo domači želeli vpeljati v tradicionalni ritem, a se boste miselno odmaknili. Jeseni boste iskali možnosti dobrega sodelovanja za skupno zdravje in dobro počutje. Tu boste vi lahko naredili največ za domače, za kar vam bodo hvaležni. Pomembno bo, da ste strpni v pogovorih in dovolite, da vam razkrijejo svoje dvome in skupne želje. To bo odlično za zimsko obdobje, ko boste zadovoljni doma in začeli ceniti tradicionalnost odnosov.

TEHTNICA
Poletje je vaš optimalni čas. Kreativni ste in ljubeče ustvarjate dobre pogoje za svoje bližnje. Imate svoj ritem in sproščeni boste okoli vsega dogajanja. Morda boste bivali na dveh lokacijah in poskrbeli za dobro počutje povsod. Precej uspešni boste v vseh stvareh, potrebnih tudi za kasnejši, jesenski čas, ko se bodo začeli novi, zelo zanimivi projekti. Jesen vas bo namreč zaradi globljih čustev in nekaterih povabil vodila v spremembo skupnega načina življenja ali v preselitev. Možnosti bodo za ureditev novega doma ali partnerstva. Tako kot poleti boste pozimi močno kreativni in s pomočjo družinskih članov boste regenerirali svoje telo in duha.

ŠKORPIJON
Poleti ste prisiljeni poskrbeti za dobro počutje vseh domačih, saj so se morda pokazale nekatere stare težave, ki ste jih vi ali vaši domači malo skrivali drug pred drugim. Sprostiti bo treba nekatera stara čustva in se jih naučiti izraziti na novo. Če se boste tega dobro lotili, sledijo večji rezultati že na jesen. Takrat boste morda razmišljali o daljšem potovanju ali skupni selitvi, a ni nujno, da se boste odločili za hitro akcijo, temveč boste začeli to načrtovati na dolgi rok. Na zimo boste radi doma in se boste tako organizirali, da boste z družino preživeli veliko prostega časa. Ljubezen vas bo okrepila in pomladili se boste.

STRELEC
Poleti vas bodo prevzeli odnosi in občutek svobode, tako da se lahko zgodi, da se boste odprli tretji osebi in svoje partnerstvo pa tudi družino izpostavili spremembam in nestabilnosti, česar se seveda ne boste takoj zavedeli. To vam bo bolj jasno na jesen, ko se boste morali zagovarjati zaradi določenih sprememb, ki ste jih uvedli samovoljno, brez pogovora z domačimi. Morda ne bo tako preprosto, kot ste načrtovali, a bo že prepozno za obžalovanja. Zima bo prinesla še okrepitev potrebnih dejanj. Iskreno pokažite svoje interese in se o vsem tudi pogovorite z domačimi, saj se bodo samo tako stvari za vse primerno uredile.

KOZOROG
Poleti lahko s skupnimi močmi doma opravite pravo prenovo, in če si želite sprememb, lahko v tem času tudi menjate dom ter se preselite v kraje ali državo, kjer boste lažje sistematično zgradili kariero, pa tudi dobro počutje. Na jesen boste razdvojeni in želeli ugoditi svoji izvorni družini, staršem, bratom ali sestram, po drugi strani pa boste želeli slediti svojemu srcu, in bližnji ne bodo razumeli vašega odlašanja sprememb. Pozimi se boste spet bolj posvetili odnosom in se hkrati odprli dolgoročnim spremembam.

VODNAR
V tem poletju občutite želeno svobodo, ki vam odpira obzorja, da boste v družino lahko prinašali nove ideje in nov način življenja. Nemirni boste in za vsako ceno boste želeli doseči svoje cilje, pa čeprav bodo družinski člani temu oporekali. Jeseni vas bodo zaskrbele skupne finance in usmerili se boste v konkretno načrtovanje zapravljanja ter se z družinskimi člani pogovorili o načinu varčevanja, ki bi prinesel želene učinke. Zima vam ne bo naklonjena, razmisliti boste morali o svojem videnju družinskega življenja ter dopustiti, da se spreminja glede na druge člane. To bo dobro vplivalo na vse.

RIBI
Že spomladi domačim niste namenjali dovolj časa in poleti nadaljujete v svojem slogu. A domači ne bodo mogli več toliko prispevati k vašemu dobremu počutju, saj se bodo utrudili od čakanja na vaše spremembe. Zato boste prevzeli določene obveznosti, a druženje boste znova zanemarjali, saj boste z mislimi ves čas pri svojih projektih. Ti bodo k sreči dolgoročno pozitivno vplivali tudi na domače. Jeseni boste spremenili svoje načrte in morda vaši najbližji z njimi ne bodo prav zadovoljni, saj jih boste kar pozabili vključiti. To se bo poznalo pri razumevanju. Tako bo zima prinesla precejšnje novosti in morda si boste urejali nov dom ali spletali nove družinske odnose. Spremembe bodo vsekakor močne, a vam bodo dale tudi svobodo.