Astro

Andreja Novak: V tem času je možnost celo za globlje samozdravljenje

Andreja Novak
16. 7. 2021, 10.10
Posodobljeno: 16. 7. 2021, 10.35
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 16. do 22. julija 2021.

dk
andreja novak

Intenzivni, a dobri dnevi se obetajo. Namenjeni druženju, sodelovanju, pa tudi globljim notranjim uvidom, če boste ugotovili, da se kar ne morete sprostiti ter malo lenariti. Sodelujte z zvezdnimi vplivi in si podarite s pozornostjo na sebi, globlje samozdravljenje, ki je v tem času možnost. Bolj kot boste poznali sebe, bolj boste lahko zaživeli na dober način.

Petek, 16. 7.
Ste si zapomnili svoje sanje? So bile pestre? Lahko, da ste danes namreč odsanjali nekaj preroškega zase in za okolico. Dan bo odličen za vse, kar želite narediti, saj se boste z lahkoto organizirali in tudi hitro opravili vse potrebno tako, da vam bo še ostalo precej prostega časa in volje za druženje ter zabavo. Če ste še v službi, ne hitite domov, saj boste se veliko dobrega dogovorili v službi in naredili mogoče še celo več, kot ste načrtovali. Tudi pri nakupih boste učinkoviti in zadovoljni z vsem.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Sobota, 17. 7.
Odlično jutro se bo razvilo v dober dan in vse vam bo šlo kot po maslu. Čas bo za vse, tudi za romantiko, če se boste le sprostili in odreagirali na povabila partnerja ali simpatije že v dopoldanskem času. Prvi lunin krajec bo sicer zahteval malo več pozornosti na to, kaj zares želite, a ne bo večjih trenj, če boste usmerjeni na pozitivne vidike dneva. Večer bo dober, sproščen, saj luna pride v znamenje škorpijona. Globina čustev se bo odkrila in sprostili se boste lahko v sem, kar ste.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, tehtnice, škorpijoni in strelci.

Nedelja, 18. 7.
Čas bo za pogovor, zato ne skrivajte svojih čustev ali skrbi, saj je smiselno, da se pogovorite o vsem, tudi o tem, kaj vas skrbi. Če ne boste izkoristili dobrih možnosti komunikacije, boste celo popoldne in večer bolj zamišljeni, nezadovoljni in iskali boste krivce za svoje počutje ali za stvari, ki vas bremenijo. Ne čakajte do večera z besedami, da se ne bo vse spremenilo v nenaden prepir, ki bo prinesel več škode kot koristi.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, device, škorpijoni in vodnarji.

Ponedeljek, 19. 7.
Energijsko prebojni dnevi so pred vami. Lahko pa se vam bodo ponovili dogodki, situacije, ki so karmične narave in bodo v vas izzivali čustva, ki ste jih podzavestno skrivali v sebi ter je sedaj prišel čas, da jih opustite. Če imate slabši imunski sistem, se vam lahko pojavijo za nekaj dni alergije kakršne koli oblike, kar bo pokazatelj, da so v vas tako globoko skrita karmična čustva, da vplivajo že na fizično telo. Občutljivi boste tako na besede, kot na poglede.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi in škorpijoni.

Torek, 20. 7.
Luna je včeraj pozno zvečer prešla v znamenje strelca, kar poživi in sprosti dogajanje ter vas spodbuja, da poklepetate o vseh stvareh, tudi izrazite vse svoje pomisleke. Če imate kogarkoli kakorkoli za kontaktirati, danes je optimalen dan za to. Mars in Venera v srečnem levu vas še vedno spodbujata, predvsem samske, da se predate ljubezni in odkrijete v svoji okolici, komu žari ljubezen do vas iz oči.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, tehtnice, strelci in ribe.

Sreda, 21. 7.
Sonce se poslavlja od znamenja raka in danes lahko z njegovo pomočjo spoznate, kje se zatiskate v čustvih, kje pretiravate z reakcijami in si zato upočasnjujete ali dramatizirate življenje. Na plano lahko pridejo tudi manj dobra čustva, ki se jih še sami niste dobro zavedali, da obsojajo v vas. Ne bojte se jih, saj bo to poglobilo ljubezen, ki je tudi v vas. Zadihajte in se skozi dan večkrat spomnite, da tako globoko kot je dih, tako globoko je vaše življenje.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi, škorpijoni in ribe.

Četrtek, 22. 7.
Sonce prehaja v leva in oznanja brezskrben čas poletja. Vse najboljše levi, lepo praznujte! Odpira se odlično obdobje za druženje, sodelovanje, nabiranje pozitivnih energij v naravi ter skrbi za svoje telo in duha. Če pa se ne morete sprostiti in imate vedno preveč dela ali ljudi okoli sebe, pa je smiselno, da pogledate vase, si vzamete nekaj trenutkov na dan zase in opazujete, kako so vas skozi življenje navili, da morate za vse drugo poskrbeti, samo zase ne. To vam bo prineslo globlje ozdravljenje starih vzorcev.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, levi, device, tehtnice, strelci in ribe.