Astro

Andreja Novak: od nedelje se boste lažje odločali za svoje dobro

Andreja Novak
24. 6. 2021, 21.21
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 18. junija do 1. julija 2021.

Osebni arhiv
andreja novak

Dober vikend in sproščena energija bo prevladovala v odnosih in povsod, kjer se ljudje ne bodo branili dobrih rešitev ter nenadnih sprememb v dobro. Od nedelje naprej se boste lažje odločali za svoje dobro, saj vam bo Venera v znamenju leva dodala podpore v samozavesti in predvsem notranje ljubezni, da jo boste lahko širili tudi navzven. Lotite se pregleda omar in oblačil do četrtka, da vas zadnji lunin krajec podpore v zaključevanju starih slabih navad. Uredite ali prenovite svoj izgled, saj vas bo to podprlo v boljšem sodelovanju z življenjem.

Petek, 25. 6.
Dober dan za delo in praznovanje! Dan po polni luni je najboljši za vso dokončevanje in odlične ideje za razrešitev kakršnihkoli težav. Sredi dneva bodite odprti za nenadne spremembe in sprejmite povabila v katerokoli smer se bo dogajalo. Stvari se lahko hitreje uredijo ali realizirajo, kot si lahko sploh predstavljate. Zato bodite odprti za dogajanje in pripravljeni na akcijo.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, kozorogi in vodnarji.

Sobota, 26. 6.
Zasanjano jutro vas bo prebudilo z intuitivnimi slutnjami, ki vas bodo usmerile predvsem v to, kar je dobro čustveno osvoboditi. Tako boste dopoldne malo obremenjeni z vsem, za kar ni več smisla, da nosite v sebi. Skozi globlje obremenitve boste čutili željo, da resnično opustite nekatere navade ali dejavnosti. Hrepeneli boste razumevanju in nežnosti ter varnosti ob nekom, ki vas popolnoma razume in sprejema. Popoldne po 16. uri pride Luna v znamenje vodnarja, kar vas bo psihično sprostilo in vam odprlo možnosti za spremembe po svojih željah.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, tehtnice, vodnarji in ribe.

Nedelja, 27. 6.
Odličen dan, ko Venera vstopi v znamenje leva in to že navsezgodaj zjutraj. Sproščeno boste se predali življenju in bolj egoistično pogledali nase ter se predali urejanju svojega zunanjega izgleda, da boste bolj dovzetni za ljubezen in tudi opaženi s strani simpatij. Dopoldne bo še malo dramatično, kot da boste želeli vse prehitro in preveč naenkrat narediti. Popoldne se boste umirili, lahko da celo preveč, ter bolj načrtno pristopili k spremembam ali uveljavljanju svojih čustev. Zvečer boste že lepo sproščeni in aktivni v povezovanju ljudi pri skupnih konjičkih.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, device, tehtnice in vodnarji.

Ponedeljek, 28. 6.
Malo dolgočasen dan, ko se vam ne bo dalo ravno premikati gore, niti se aktivirati v kaj drugega kot sproščeno opraviti, kar je nujnega in potem sodelovati v naključnih dogodkih. Sproščeni in nevtralni boste do vsega, kar se bo dogajalo. Lahko, da boste zvečer bolj čustveni, saj bo malo pred osmo uro prišla Luna v znamenje rib in vas bo preplavilo sočustvovanje do vsega, kar je v vaši okolici. Idealizem bo potrkal na vrata.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, strelci, vodnarji in ribe.

Torek, 29. 6.
Odličen dan, čisto nasprotje ponedeljku. Polni boste prekipevajoče energije in z lahkoto boste reševali različne težave, zato se jih lotite čimprej. Harmonično dopoldne se bo prevesilo tudi v dobro popoldne in resnično zadovoljstvo vas bo prevevalo. Iz tega lahko, da boste zvečer sklenili ali dobra poznanstva, ali pa bodo skozi druženje z domačimi prišle najboljše ideje.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi in vodnarji.

Sreda, 30. 6.
Malo nenavaden dan, ko ne boste ravno imeli kontrole nad svojimi mislimi in vas bodo vodile čisto po svoje. V pogovorih se vam bo zazdelo, da ste čisto odmaknjeni in le s težavo boste prepričali koga, da bo sprejel vaše stališče, zato se danes izognite pregovarjanju in debatam, kjer želite doseči svoje. Tudi sami zase ne boste najbolj jasno vedeli, kaj želite oz. kaj vam zares je, zato lahko, da se bo do večera nabralo precej stvari, ki bodo izbruhnile v prepir. A če se pravočasno odločite za rekreacijo ali odmik v meditacijo, se boste temu izognili.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, raki, device in ribe.

Četrtek, 1. 7.
Že zgodaj zjutraj Luna vstopi v dinamičnega ovna in kar naenkrat boste začutili podporne energije za ureditev stvari, ki ste jih še puščali nedokončane. Zadnji lunin krajec v znamenju ovna, ki se pozno zvečer dovrši, vas bo namreč vodil v pospravljanje in notranjo inventuro v vseh pogledih. Dan bo zaradi spogledovanja Venere in Lune namenjen spogledovanju, še posebej za čas kosila boste zacveteli ob pogledih simpatije.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, levi, kozorogi in vodnarji.