Astro

Andreja Novak: Dilema, katero pot izbrati, bo razrešena!

Andreja Novak
3. 6. 2021, 21.21
Posodobljeno: 3. 6. 2021, 21.53
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 4. do 10. junija 2021.

Tibor Golob
andreja novak

Četrtkov mlaj v dvojčkih in delni sončni mrk bo prinesel nemirne energije v celotno obdobje. Lahko, da imate več stvari na izbiro ali da ne veste, katero pot bi izbrali. No, četrtkov dan vam lahko sam prinese ali odločitev, ali možnost odločitve. Velika verjetnost pa je, da se bo že v teh dneh vse odvilo in vam bo življenje samo pokazalo, katera pot je za vas optimalna.

Petek, 4. 6.
Dober dan za okrepitev dobre volje, optimizma in dobrega načrtovanja prihodnosti. Sprostite se in si dovolite sanjariti, iskati novosti za svoje življenje in navdih iz vsega, kar se bo porajalo v vašem srcu in mislih. Sodelujte s prijatelji in družino, zabavajte se in si naberite sveže energije za nove podvige življenja.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, tehtnice, strelci, kozorogi, vodnarji in ribe.

Sobota, 5. 6.
Dobro sodelovanje, harmonija in optimizem bosta v zraku. Veselili se boste življenja in se z lahkoto pogovorili o vsem, kar vas navdušuje, čeprav konkretnih dogovorov ne boste še mogli doseči. Lahko, da boste morali sprostiti iluzije ali se osvoboditi pritiskov okolja, ki bodo želeli od vas nekaj drugega, kot vi sami. Ne reagirajte na namige in se ne odločajte o ničemer na hitro. Vzemite si čas za razmislek ter prespite o vsem, kar se vam bo podilo po glavi.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, dvojčki, device, škorpijoni in kozorogi.

Nedelja, 6. 6.
Noč je bila verjetno malo nemirna in so vas preganjala zatrta čustva. Malo pred osmo pride luna v znamenje bika, kar bo naredilo nedeljo bolj sproščeno, uživaško in nagnjeno k dobri hrani in pozitivnemu druženju. Z dobro voljo se boste lotili vsega in dan bo poln darov, čustvenih in fizičnih. Tudi pozno popolne vas bo podpiralo v druženju in sproščeni energiji. Uživali boste v svoji vlogi in se veselili življenja.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, tehtnice, strelci in ribi.

Ponedeljek, 7.6.
Intenzivno dopoldne vam lahko prinese dober preobrat, nekaj novega se bo pojavilo v vaše življenje, če boste sledili kreativni sili in idejam, ki se bodo na veliko usipale k vam. Dan bo sicer sam po sebi malo težji, ko boste začutili, koliko omejitev je v vas in okoli vas, zato ni dober dan za nova srečanja, sestanke za novosti, saj se vrata ne bodo tako lahko odpirala. Sprostitev in čustveno sodelovanje bo najboljša pot danes.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, kozorogi in vodnarji.

Torek, 8. 6.
Sanjavo jutro vas bo romantično povabilo v nov dan. Odprti boste za umetnost in vse darove narave, zato se ne boste mogli prehitro aktivirati v delo. Če imate možnost, si vzemite dopoldne zase in za stik z naravo, saj vas bo vse to poživilo in vam dalo ogromno moči in volje za naprej. Popoldne bo bolj dinamično za poslovne vode, z lahkoto se boste namreč aktivirali ter hitro naredili vse zastavljene naloge. Zvečer preide Luna v znamenje dvojčkov, kar vas bo lahko spodbudilo, da boste želeli klepetati pozno v noč.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, raki, dvojčki, device in škorpijoni.

Sreda, 9. 6.
Odlična noč je bila, če ste se le sposobni sprostiti in sprejemati podporo zvezd. Z luno v dvojčkih bo dan klepetav, razigran, pa tudi nemiren in poln opravkov. Ohranite zbranost, da boste opravili vse hitro in učinkovito. Tudi večer se ne bo kar tako umiril, tako da boste delovni vse do spanja ter organizirali svoje delo in življenje. Če ste čakali na dober čas za razmislek, je potem to danes zvečer.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, strelci, kozorogi, vodnarji in ribe.

Četrtek, 10. 6.
Prebojni dan z mlajem v dvojčkih in še delnim sončnim mrkom, ki bo lahko pokazal nove izbire za življenje, ali pa se kar odločil namesto vas. Popazite na besede, da ne boste z napačnim vtisom in neiskrenostjo sebi zaprli najboljše poti. Previdni pa bodite tudi v prometu, še posebej okoli 13 ure, ko se bo dogajal delni sončni mrk in bo lahko stanje na cestah bolj kaotično. Zvečer se sproščajte in ne iščite resnice, jasnih odgovorov, temveč dovolite bližnjim in sebi, da se sproščate ter počivate.
Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, levi, device, tehtnice, vodnarji in ribe.