Astro

Andreja Novak: od besed bo šlo takoj na dejanja, kar pa je tokrat dobro

Andreja Novak
1. 4. 2021, 21.40
Posodobljeno: 1. 4. 2021, 21.42
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 2. do 8. aprila 2021.

Osebni arhiv
andreja anovak

Velikonočni vikend vas bo povezal z ljubeznijo in željo po najboljših stvareh življenja. Na samo nedeljo, torej na Veliko noč pride Merkur v znamenje ovna, kar bo lahko prineslo pre-več komunikacije s pre-ostrimi besedami. Sprožil bo željo po spremembah in od besed boste prehitro prešli na dejanja, a bo vseeno dobro, saj se bo skozi sama dejanja izkristaliziralo, kaj je zares potrebno narediti. Zato kar pogumno in lepe praznike.

Petek, 2. 4.
Velikonočni petek, a vas bo strast in hrepenenje po ljubezni aktivirala in skozi celotno dopoldne boste iskali pot, kako uresničiti svoje strastne želje. Nemirni in razdražljivi boste, dokler ne boste našli rešitve. Možnosti za ljubezenska srečanja so velika, če se boste le pravilno obrnili in pravočasno izrazili svoje želje tam, kjer je to potrebno. Razmislite o svoji ljubezni, o način, kako jo negujete v življenju ter o vsem, kar bi radi spremenili. Takoj, ko boste bolj vedeli, kaj si zares želite, se bodo lahko pojavile dobro možnosti za spremembe in to že danes. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, raki, tehtnice in strelci.

Sobota, 3. 4.
Dopoldne pride luna v kozoroga in vas podpre pri tradicionalnih pripravah na Veliko noč. Pri tem boste skrbni in poskrbeli za vse družinske člane ter tudi domače živali. Merkur se bo poslavljal iz znamenja rib, pri tem boste lahko spoznali, kje ste pretirano čustveni in solidarni in kje bi bilo potrebno se drugače obrniti pri pogovorih, pogajanjih in tudi načinu razmišljanja. Bodite strpni do drugih in samo dovolite, da se vam pokažejo stvari, ki jih prej niste opazili, pa so za vas pomembne. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, device, kozorogi in ribe.

Nedelja, 4. 4.
Vesela Velika Noč! Zjutraj preide Merkur v ovna, kar bo naostrilo način razmišljanja in dalo malo več volje v komunikacijo. Lahko, da boste morali takoj danes razčistiti nekatere nejevoljne dogodke iz preteklosti,
saj vam sicer Merkur v ovnu ne bo dal miru in vas bo preganjal z občutkom jeze in nemira. Pazite pa, da se zaradi tega prehoda ne boste doma kar tako prepirali zgolj zato, ker bo dovolj energije. Sprostite se in to novo energijo usmerite v konstruktivno smer, v dobre pogovore in skupne, družinske ideje. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, device in ribe.

Ponedeljek, 5. 4.
Dopoldne boste močno čustveni, ne glede na to, da bo luna še v kozorogu. Odkrila se bodo temeljna čustva, ki so vas držala nazaj. Zato se veselite in sproščeno odkrijte, kaj je tisto, kar morate sprostiti, da se vam odprejo nova vrata življenja. Popoldne pride luna v vodnarja in osvobodi vaša čustva in način sodelovanja z okolico.
Najmočnejši vpliv boste čutili raki, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Torek, 6. 4.
Strast bo aktivirala vaše skrite sanje in začeli boste hrepeneti po spremembah. Zavedali se boste svojih omejitev in težav, ki jih morate pravočasno urediti. Ne boste se več želeli ukvarjati z ljudmi, ki vas ne slišijo in želijo samo vašo pozornost. Prava spoznanja iz preteklosti vam bodo omogočila, da se boste lažje izrazili in se aktivirali v odnose, ki so vam najpomembnejši.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Sreda, 7. 3.
Tekmovalni in ljubosumni boste v odnosih, nikakor ne boste namreč želeli, da se kdo preveč druži z vašim partnerjem ali simpatijo. Ne boste se morali odločiti, kako bi sicer to preprečili, a boste poskrbeli, da bo jasno vaše stališče. Okoli poldneva se bodo vaša čustva spremenila, deležni boste lepih daril, ki bodo še bolj okrepila vašo čustveno naravnavo in vas odprla ljubezni. Pozno zvečer pride Luna v znamenje rib, kar vas bo podporo pri odličnem spanju.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, tehtnice, strelci in vodnarji.

Četrtek, 8. 4.
Sproščen dan, ko boste z Luno v ribah želeli pomagati svetu in najboljše je, če meditirate. Z nobeno akcijo namreč danes ne boste uspešni, zato se ne zaganjajte v prazno. Popoldne se povežeta Mars in Neptun, kar bo lahko povzročilo težave v prometu, pa tudi pri odločitvah moških, zato raje počakate na bolj ugoden čas.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, škorpijoni in ribe.